Magazin

Lidia Fecioru te învață cum să-ți atragi norocul. Care este secretul unei aure puternice

Lidia Fecioru îți spune cum să-ți îngrijești aura și care este legătura dintre aură și noroc. Bioenergoterapeutul a explicat la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, care este secretul unei aure puternice.

Lidia Fecioru – aura puternică și norocul

Bioenergoterapeutul spune că aura este prima care are de suferit când stăm lângă o persoană nepotrivită, un așa zis vampir energetic. Lidia Fecioru este de părere că o aură puternică ne ține departe de boli. De asemenea, ea susține că încercând să facem bine, să ajutăm pe cineva, să-i ascultăm problemele, uneori transferăm din energia noastră către persoana în cauză, și astfel ne vulnerabilizăm.

În momentul în care suntem vulnerabili, aura noastră se subțiază.

Câmpul nostru energetic este format din alte şapte câmpuri energetice. Aura noastră se îmbolnăveşte prima. Ne dăm seama pentru că avem o stare de disconfort. Devenind vulnerabili, aura noastră se subţiază. Spre exemplu, la un om nervos aura se vede ca o explozie. Aura se poate sparge din cauza deochiului, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Prima care se îmbolnăvește este aura noastră energetică, iar dacă nu rezolvăm problema, boala se transmite în plan fizic, asupra corpului. Persoanele care au o aură puternică nu se îmbolnăvesc.

Cum atragi norocul în viața ta

Ne putem întări aura când suntem noi cu noi (timp dedicat propriei persoane), când ne plimbăm și când suntem pozitivi – atunci îți atragi norocul. Totul ține de aură: o aură puternică te transformă într-un magnet pentru lucruri bune, și invers.

Omul începe să aibă numai probleme și necazuri. În viața lui se întâmplă numai negativ, pentru că asta atrage, a spus Lidia Fecioru.

Când începi să culegi informații din propriul corp, apar lipsa de încredere, lipsa de stimă de sine și atunci se subțiază aura energetică, a spus Mihai Voropchievici.

Cum facem să ne construim o aură puternică: Lidia Fecioru spune că dacă vezi că începe să-ți meargă rău, uită-te în jurul tău și detașează-te de oamenii pe care îi simți răi, negativiști, care pun multe întrebări.

Comments are closed.