Știri Sănătate

Lidl retrage un produs de la raft – returnați-l dacă l-ați cumpărat

A fost retras de la vânzare un produs cumpărat frecvent de români, dintr-un mare lanț de magazine din țara noastră, Lidl. Motivul retragerii produsului este depistarea prezenței bacteriei Salmonella, devenită patogenă pentru om, prin consumul de alimente contaminate.

Lidl România recheamă produsul „Belbake Semințe de susan 200g“, preventiv, după ce o analiză efectuată a detectat prezența Salmonella spp (/25g), o bacterie ce provoacă grave afecțiuni intestinale.

Este vorba despre lotul 304-2216111, ce are termenul de valabilitate 18. 03. 2023. Cei care au achziționat produse din acest lot sunt sfătuiți să nu le consume și să le returneze în orice magazin Lidl, urmând a fi restituită contravaloarea produselor cumpărate, fără a fi prezentat un bon fiscal.

Decizia Lidl vizează exclusiv produsul „Belbake Semințe de susan 200g“, iar alte produse din aceeași gamă nu sunt afectate de măsură, transmite Lidl. Clienții care doresc mai multe informații sunt invitați să contacteze lanțul de mazine Lidl telefonic, la 0800.896.622 sau prin intermediul adresei de e-mail: info@lidl.ro, conform Realitatea.net.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.