Media

Liviu Teodorescu s-a căsătorit. Cum s-a îmbrăcat iubita lui la cununia civilă

Liviu Teodorescu a făcut un pas important în viață. Artistul și-a dus iubita în fața ofițerului de Stare Civilă. După 10 ani de relația, Liviu și iubita lui au devenit oficial soț și soție. Cei doi sunt împreună din liceu și au decis acum că este timpul să treacă la următorul nivel și să devină o familie cu acte în regulă.

Cum arată soția lui Liviu Teodorescu

Soția lui Liviu Teodorescu se numește Iulia și este iubita lui din liceu. Timpul a trecut, dar relația lor s-a consolidat și au ajuns să facă pasul cel mare spre viața de familie. Liviu și Iulia au spus DA în fața ofițerului de Stare Civilă.

Iulia este foarte frumoasă și a purtat, în ziua cea mare, o rochie tip sacou.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu)

Liviu și Iulia au organizat o ceremonie restrânsă. Le-au fost alături nașii, părinții și câțiva prieteni. Vizibil emoționați și foarte fericiți, cei doi miri s-au bucurat din plin de ziua cea mare. Sunt împreună din liceu, iar iubirea lor a crescut odată cu trecerea timpului, după cum Liviu a spus la un moment dat.

Gata, de acum încolo nu mai e nimic “al meu”, ci va fi “al nostru”. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna Iulia-Demetra Iacob, a scris Liviu pe Instagram, în dreptul pozelor de la cununia civilă.

Artistul a ales o modalitate inedită de a-și cere iubita în căsătorie. I-a compus o melodie și apoi a pus marea întrebare. Iulia nu se aștepta la o așa cerere în căsătorie. A răspuns fără să ezite. Ea este fata care l-a susținut dintotdeauna în cariera sa muzicala, cu ea se sfătuiește Liviu și pe ea a ales-o să-i fie soție pentru tot restul vieții.

Comments are closed.