Media

Liviu Vârciu a vorbit despre botezul băiatului său. Ce nume special a ales pentru copil și când este marele eveniment

Liviu Vârciu se pregătește pentru un eveniment important din viața familiei lui. Curând va avea loc botezul băiatului său are are un nume cu totul special. Actorul  a dat mai multe detalii despre ceea ce urmează în viața familiei lui, în emisiunea Xtra Night Show a lui Dan Capatos.

Vârciu a stabilit data la care va avea loc botezul băiatului său

Actorul a spus ce nume special a ales, împreună cu iubita lui, pentru băiatul familiei. Acesta se numește Liviu Matei Vârciu, iar tatăl lui a spus că s-a gândit mult să opteze doar pentru Liviu Vârciu, ca să fie același nume cu al său.

Așadar, marele eveniment din familia lui Vârciu are loc pe 17 septembrie. Vârciu a spus că și-a dorit foarte mult un băiat, și că vrea ca petrecerea de botez să iasă ca la carte. Băiețelul a fost botezat în 2020, dar părinții lui nu au putut să-i organizeze atunci o petrecere de botez, din motive lesne de înțeles.

A amânat-o din cauza condițiilor epidemiologice, dar sub nicio formă nu i-a trecut prin minte să nu o mai facă.

Îi făceam botezul la patru ani, dacă mai ținea pandemia. Tot îl făceam, că e băiatul meu, mi-am dorit foarte tare și uite că mi-a dat Dumnezeu și băiat. Nu știu dacă va fi o petrecere mare sau mică, a spus Liviu Vârciu la XNS.

La cumătrie vor cânta Taraful Cleante cu Diana Matei, Jean de la Craiova, Bella Santiago. Pentru organizarea evenimentului s-au implicat atât Liviu cât și iubita lui Anda. Cei doi și-au invitat familia și prietenii, iar Liviu spune că se așteaptă să vină multă lume, pentru că a fost generos cu invitațiile.

Liviu Vârciu și Anda, poveste de dragoste cu năbădăi

Liviu și Anda sunt foarte discreți când vine vorba despre relația lor de cuplu și despre familia lor. Nu le-a fost tot timpul bine, au stat și despărțiți o vreme, dar nu au vrut să comenteze despre perioadele mai puțin frumoase din cuplul lor.

Timp de patru luni au fost separați Anda și Liviu, iar după asta au revenit la sentimente mai bune și acum sunt de nedespărțit. Cei doi se completează perfect, pentru că Liviu este om de televiziune, mereu sub lumina reflectoarelor, în timp ce Anda este o fire discretă căreia nu îi place expunerea publică.

Liviu a spus despre Anda că este cea mai inteligentă femeie din viața lui.

Comments are closed.