Media

Liviu Vârciu, dezvăluiri neobișnuite. De ce a plecat vedeta de acasă

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din țara noastră. Celebrul Vârciu, cândva cel mai dorit burlac din România, este acum un tată responsabil și un partener de viață ideal. Totuși, și-a păstrat farmecul pe care îl are încă din copilărie, umorul de neegalat și hazul pentru care a devenit cunoscut.

Liviu Vârciu a fugit de acasă

Liviu Vârciu este un bărbat extrem de amuzant, care și-a păstrat simțul umorului și atrage atenția prin comportamentul său. Liviu nu a fost deloc un copil cuminte nici în copilărie, perioadă de care își amintește acum cu drag. Vedeta a vorbit despre o experiență amuzantă din trecut, dar care le-a dat mari bătăi de cap apropiaților.

Liviu Vârciu este un mare iubitor de animale și mereu a avut animale de companie. El își amintește cum în copilărie își cumpărase un cățel care, timp de 14 ani, i-a fost cel mai bun prieten și pierderea lui a fost foarte dureroasă.

Mama lui Liviu nu era de acord cu un animal de companie, motiv pentru care, tânărul Vârciu a decis să plece de acasă pentru a le da o lecție părinților, făcând un gest nebunesc. Acesta a stat pe stradă cu câinele său, la care nu putea renunța, fapt ce a înduplecat-o pe mama artistului să îi dea permisiunea de a-l păstra pe Mike.

”L-am iubit foarte mult pe Mike, am fugit de acasă pentru el. Mama nu-l voia, nu a fost deloc de acord cu el. Într-o seară am plecat cu el de acasă, am stat pe străzi, am dormit într-o scară de bloc. La un moment dat a venit frate-miu după mine, pentru că ai mei erau disperați și nu știau unde sunt, erau la un pas să cheme poliția. Până la urmă mama s-a înduplecat. Este câinele pe care l-am iubit cel mai mult. A fost un câine genial. Am plâns în momentul în care nu l-am mai avut. Mă apăra tot timpul. M-am lovit la un moment dat de gard și a venit și m-a lins unde m-am lovit. Nu mi-a venit să cred, ”povestește Liviu Vârciu.

Părinții lui Vârciu și-ar fi dorit o fetiță

Liviu Vârciu este un artist complet, care se poate adapta oricărei situații. La emisiunea Te cunosc de undeva, el a explicat că nu îi este deloc să se transforme în femeie, pentru că nu este prima dată. El își amintea că a fost un copil foarte iubit și dorit, dar mama sa ar fi preferat mai mult ca el să fie băiat.

Astfel, ea îl îmbrăca pe Liviu în rochițe și se comporta cu el precum cu o fată, pentru a se simți mai bine.

 “De mic am fost îmbracat în rochițe, pentru că mama și-a dorit o fetiță. Așa că nu mă deranjează nici hainele femeiești, nici pantofii cu toc. În schimb, am avut probleme cu ochii de când m-am născut, pentru că am avut canalele lacrimale înfundate. Am rămas cu această sensibilitate și de aceea îmi este foarte greu să port lentilele de contact”, explică el.

Comments are closed.