Media

Liviu Vârciu, mărturisiri dureroase. Și-a pierdut fratele și tatăl: “Am devenit mai sensibil!”

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară. Celebrul artist se bucură de mare succes și este iubit de o mulțime de oameni, are o familie minunată, dar îi lipsesc cele mai dragi persoane. Și-a pierdut atât fratele, cât și tatăl și asta l-a marcat complet.

Liviu Vârciu, marcat de pierderea familiei

Liviu Vârciu a fost mereuLiviu Vârciu a fost mereu un bărbat puternic, care a trecut peste orice greutate cum a știut mai bine. Celebrul artist a primit multe lovituri de-a lungul vieții, dar se pare ca cel mai tare l-a durut pierderea fratelui și a tatălui sau, care a decedat în urmă cu doar un an.

Acesta și-a pierdut fratele într-un accident rutier în anul 2009, iar anul trecut tatăl său s-a stins din viață din cauza unei boli grave. Liviu are o relație specială cu nea Marin, pe care îl consideră parte din familie. În plus, cei doi se ajută ori de câte ori au nevoie și au dezvoltat o relație extrem de puternică.

Acesta l-a surprins de ziua lui cu un tort minunat, gest ce l-a emoționat până la lacrimi și l-a făcut și mai tare să se gândească la cei pe care i-a pierdut.

“Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21”, a mărturisit Liviu Vârciu, în cadrul unei emisiuni TV.

Liviu nu poate trece peste pierderea fratelui

Fratele lui Liviu Vârciu a plecat dintre noi în anul 2009, în urma unui accident rutier. Ionuț Vârciu s-a izbit cu mașina de parapet și apoi s-a răsturnat pe câmp, impact ce i-a fost fatal.

Tânărul avea atunci doar 30 de ani și moartea lui a lăsat în urmă numai durere. Liviu și acesta erau foarte apropiați, iar moartea l-a afectat extrem de tare. Șase luni după moartea lui Ionuţ, prezentatorul TV a fost complet în șoc. Și-a promis atunci că va avea grijă de fiul acestuia, lucru ce îl face și în prezent.

Comments are closed.