Știri externe

Loc de muncă la Palatul Kensington. Ce calități trebuie să aibă noul membru al staff-ului regal

Familia Regală Britanică face angajări. Este nevoie de o persoană care să lucreze pentru Kate și William, ducii de Cambridge. Noul membru al staff-ului regal va avea biroul la Palatul Kensington.

Anunț de angajare la Palatul Kensington

Anunțul a fost publicat pe site-ul oficial al Palatului Kensington. Prințul William și soția sa Kate Middleton au nevoie de o persoană care să se ocupe de comunicarea oficială a proiectelor lor.

Anunțul de angajare vizează o persoană care să gestioneze cu tact diplomatic și discreție informații sensibile. Nu precizează care va fi remunerația pentru acest post de comunicare, însă programul va fi full time, respectiv de 37,5 ore pe săptămână.

Noul angajat va conduce întreaga echipă de comunicare și se va ocupa de planificarea evenimentelor prințului William și ale lui Kate, turnee regale și proiecte speciale, precum și gestionarea comunicărilor Cambridges cu publicul atât prin intermediul rețelelor sociale, cât și al comunicatelor de presă tradiționale.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Practic, prințul William și Kate au nevoie de un ofițer senior de comunicare cu o responsabilitate enormă, care va gestiona inclusiv relația ducilor de Cambridge cu mass-media. Job-ul include și colaborarea cu Prince William și Kate’s Royal Foundation, patronatele lor, precum și alte organizații.

În ultimele luni, prințul William și Kate s-au concentrat mai mult asupra angajamentelor virtuale pe fondul pandemiei de coronavirus, dar recent au revenit la aparițiile și evenimentele cu prezență fizică, și cel mai probabil, așa vor continua deoarece restricțiile încep încet încet să fie ridicate de către autorități.

William și Kate caută un foarte bun comunicator

Candidatul ideal trebuie să fie un foarte bun comunicator și neapărat să aibă experiență. Este important ca persoana care va ocupa această funcție în cadrul biroului regal, să aibă „capacitatea de a gestiona informațiile sensibile cu tact și discreție în orice moment”.

Săptămâna aceasta, ducii de Cambridge sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Este un eveniment frumos care va fi marcat probabil printr-o aniversare discretă, dat fiind că recent Familia Regală Britanică a trecut printr-un eveniment trist – moartea soțului Reginei.

Comments are closed.