Știri

Locul secret în care stătea ascuns un gălățean căutat de Poliție. Incredibil la ce s-a gândit

Un bărbat din Galați, care era dat în urmărire internațională, a fost găsit de polițiști chiar în locuința părinților săi, dar nu oriunde, ci într-un loc secret, mascat de un perete fals. Stătea acolo încercând să scape de urmările unei tâlhării pe care ar fi comis-o în 2018. A reușit, o vreme, să scape de răspundere, dar zilele trecute, polițiștii au intrat în locuința părinților lui și i-au găsit ascunzătoarea.

Locul secret în care stătea un gălățean care se ascundea de Poliție

Sâmbătă, 17 iulie, polițiștii au căutat peste tot în locuința părinților lui și, în cele din urmă, l-au găsit pe bărbatul de 33 de ani într-un fel de cameră ascunsă după un perete fals. Era o încăpere special amenajată de fugar, pentru a scăpa de oamenii legii.

Locul secret în care stătea ascuns un gălățean căutat de Poliție. Incredibil la ce s-a gândit

Bărbatul a fost ridicat de acolo și dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din Galați. Ulterior el a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați.

La data de 17 iulie, poliţiştii Biroului Urmăriri, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, au depistat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Galaţi, urmărit internaţional, pe numele căruia autorităţile spaniole emiseseră un mandat european de arestare, a transmis IPS Galați.

Locul secret în care stătea ascuns un gălățean căutat de Poliție. Incredibil la ce s-a gândit

Tânărul de 33 de ani era dat în urmărire internațională. El este bănuit că în 2018 ar fi comis o tâlhărie într-un magazin de bijuterii din Sevilla. Bărbatul ar fi acționat împreună cu alte două persoane. Victima lor a murit.

Ascuns după un perete fals din rigips

Acest tip de ascunzătoare a mai fost folosit, în trecut, și de alte persoane care au încercat să scape de oamenii legii. În 2016, un bărbat din Vatra Moldoviței, care avea de ispășit doi ani de închisoare pentru viol, a fost prins de polițiști în propria casă, ascuns după un perete de rigips.

Fapta fusese comisă în anul 2011, când tânărul se afla la tatăl lui în Cehia. În 2016, polițiștii au aflat că acesta a revenit în țară și l-au căutat la domiciliu. Au scotocit peste tot în casă, în pod și în beci, iar el părea de negăsit. A fost descoperit, în cele din urmă, după un perete fals din rigips.

Comments are closed.