Media

Lora, despre cea mai mare cumpănă din viața ei. Artista a fost la un pas de moarte

Lora este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață are tot ce își dorește acum, un viitor soț minunat, o carieră de succes și iubește viața. Se pare, însă, că a fost supusă la multe încercări de-a lungul timpului, iar cel mai dureros moment a fost cel în care a simțit că totul se termină pentru ea: a fost la un pas de moarte.

Lora, despre cum și-a văzut moartea cu ochii

Lora se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață este foarte iubită de o mulțime de oameni și deschisă față de publicul ei, pe care îl respectă mult. Îi place să vorbească despre viața ei, despre problemele prin care a trecut și despre cum a reușit să le depășească, pentru a le fi de ajutor celor care o urmăresc.

Cântăreața a vorbit public despre un accident grav de mașină, în care a fost implicată la doar 21 de ani. Spune că a fost cea mai mare cumpănă din viața ei, peste care a trecut cu greu, mai ales din punct de vedere psihic. Simțea că nu se va mai vindeca și nu va mai putea urca pe scenă, ci se va axa pe munca din studio.

În urma accidentului, Lora s-a ales doar cu nasul spart, dar a rămas cu o bucată de sticlă în bărbie, pentru a-și aminti de experiența groaznică ce a marcat-o. Artista spune că ea a fost bine, dar ceilalți pasageri au ieșit mult mai rău din accident. Vedeta mărturisește că atunci a simțit că Dumnezeu există și s-a apropiat și mai tare de El.

„În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost OK. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo.”, a declarat Lora pentru Viva în trecut.

Lora, o femeie cu principii

Lora a fost mereu o femeie cumpătată. A încerca să aibă o viață organizată, să ia mereu decizii bune și să nu acționeze fără să analizeze situația. La fel a fost și când vine vorba despre iubire, unde spune că nua ar fi dispusă să facă anumite sacrificii. De exemplu, nu ar cumpăra dragostea cuiva, pentru că nu poate pune preț pe așa ceva.

În plus, Lora nu ar vrea să-și cheltuie banii pe genți, pantofi și alte articole vestimentare care costă mult. Nu consideră că brandurile te fac să arăți mai bine și, pentru că știe cât de greu se fac banii, este foarte cumpătată când vine vorba despre finanțe și principii clare asupra banilor.

“Cine dă bani pe iubire?! Încearcă cineva? Eu n-aș da niciodată bani pe asta. N-aș da bani pe chestii care, nu știu, haine scumpe, genți… Nu că n-aș da niciodată, dar deocamdată nu aș vrea să investesc în chestii care-s doar de nume și atât.
Pentru că eu construiesc la un brand al meu și atunci știu ce înseamnă fiecare ban. Am altă percepție asupra finanțelor. Nu sunt zgârcită, dar pot părea așa, pentru că sunt cumpătată.”, a declarat Lora la Antena Stars

Comments are closed.