Media

Lora, primele dezvăluiri despre nuntă. Artista a fost cerută în căsătorie de două ori de Ionuț Ghenu

Lora este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Celebra cântăreață a devenit, mai nou, și prezentatoare TV la Vorbește lumea, în locul Adelei Popescu. Ea se bucură de mare succes în plan profesional și se pare că la fel de bine îi merge și în dragoste. Frumoasa vedetă se pregătește de nuntă, după o relație de aproximativ cinci ani cu Ionuț Ghenu.

Lora nu a planificat încă nunta

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de aproximativ cinci ani. Relația lor a evoluat rapid și, de la prieteni, au ajuns iubiți și trăiesc acum o frumoasă poveste de dragoste. Deși la început, toți o acuzau pe Lora că i-a furat iubitul Doiniței Oancea, ea nu a ascultat gurile rele și și-a trăit fericită iubirea, fără a lua în seamă bârfele.

Deși au o relație de ani buni și toți se întreabă când o vor duce la un alt nivel, se pare că îndrăgostiții nu se gândesc prea mult la acest eveniment. Deși au în plan să se și căsătorească, Lora spune că nunta sigur nu va avea loc prea curând pentru că nu este ceva ce face diferența pentru ei și nu înseamnă prea mult. Nu se bazează pe un act, motiv pentru care așteaptă momentul potrivit pentru a face acest pas.

„Se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi.”, a spus Lora pentru okmagazine.ro.

Cântăreața în vârstă de 38 de ani a mărturisit că la un moment dat își dorește și să devină mamă. Și ea, și iubitul Ionuț Ghenu se gândesc la asta și sunt pregătiți. Ei cred că nimic nu este mai important decât să aduci pe lume un copil.

Lora a primit două inele de logodnă

Ca orice femeie care va deveni cândva mireasă, Lora a fost și ea cerută în căsătorie. Se pare că Ionuț Ghenu i-a oferit nu unul, ci două inele de logodnă. Ea a fost cerută în căsătorie prima dată pe o barcă, în timp ce se plimbau pe Dunăre, iar a doua oară de 8 martie, după ce s-au întors din Maldive. Al doilea inel este de culoarea apei, pentru a le aminti mereu de acea vacanță specială.

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos!

Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a declarat Lora.

Comments are closed.