Media

Lora și-a dat demisia de la Pro TV. Vorbește lumea va avea alt co-prezentator

Lora a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbește lumea, după ce aceasta a rămas însărcinată. Astăzi artista a anuțat că-și dă demisia. Vedeta a explicat de pleacă de la Pro TV.

Lora pleacă de la Pro TV. Cine o înlocuiește la Vorbește lumea?

Lora a prezentat alături de Cove emisiunea „Vorbeșe Lumea”, după ce Adela Popescu a rămas însărcinată. Astăzi, chiar la finalul emisiunii, vedeta a anunțat că își dă demisia de la Pro TV. Motivul?

Lora pleacă de la Pro TV. Cine o înlocuiește la Vorbește lumea?

„Au reîncput evenimentele și petrec tot mai mult timp în studio pentru a înregistra piese noi.  Astfel, sunt nevoită să plec din familia „Vorbește lumea”, care m-a primit cu atâta drag, iar eu mă voi dedica muzicii”, a fost anunțul scurt al Lorei la Pro TV.

Cove a anunțat că de luni va avea un nou ajutor în postul de co-prezentator, dar nu a specificat numele acestuia. Pe surse, nu este vorba de revenirea Adelei Popescu, ci un alt personaj feminin a fost ales de Pro TV în locul Lorei.

Emisiunea mai are o lună până la vacanță, după care Pro TV va difuza pe intervalul orar 10:30 – 13:00 Best of Vorbește lumea.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.