Media

Loredana Groza, primele declarații după ce a fost aspru criticată pentru noua piesă: „E o problema şi de rasism!”

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. De curând, a lansat piesa Fericire împreună cu 10 dintre cei mai celebri maneliști, ceea ce a atras o mulțime de controverse. Noul proiect a fost apreciat de oameni, dar și foarte criticat, motiv pentru care artista s-a gândit să reacționeze și să le transmită un mesaj tuturor.

Loredana Groza, mândră de noul proiect

Loredana Groza a scos de curând o piesă, alături de 10 maneliști celebri precum Florin Salam, Jador, Culiță Sterp, Vali Vijelie sau Jean de la Craiova. Melodia Fericire este un stil nou, care a atras atenția fanilor marilor cântăreți, dar și o mulțime de critici, mai ales la adresa Loredanei.

Loredana Groza a declarat că este foarte mândră de ceea ce a realizat și nu pune la suflet răutățile. Artista a explicat că melodia nu este o manea, ci un stil muzical special, nou,dar nici nu înțelege de ce oamenii sunt atât de revoltați, având în vedere că toți ar asculta manele și se distrează la petreceri pe acest gen muzical. Ea le este recunoscătoare celor care i-au transmis cuvinte de laudă și o susțin mereu.

Loredana Groza a precizat că mereu încearcă să iasă din tipare și să încerce chestii noi, lucru care pe unii îi încântă, în timp ce pe alții îi deranjează, pentru că nu înțeleg.

Loredana Groza: „Aici e o problemă şi de rasism’

Loredana Groza a declarat că românii au cu adevărat o problemă, care ține în mare parte de rasism. Nu critică niciun gen muzical pe care ei îl ascultă, dar crede că ar trebui să fie mai empatici și să înțeleagă că fiecare cântă ce îi place și ce vrea.

„Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problema şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta’, a declarat artista.

Artista a mai mărturisit că s-a distrat la filmări și îi apreciază mult pe artiștii cu care a colaborat. A fost cu adevărat o surpriză participarea ei la acest proiect, pentru că doar Florin Salam a știut de ea, în timp ce restul nu.

Comments are closed.