Știri

Lovitură grea pentru Gheorghe Dincă! Criminalul și-a aflat pedeapsa finală: va pieri în închisoare!

Cazul Caracal a provocat o mulțime de controverse încă de la când s-a aflat de el. Nici la mai bine de trei ani de când cele două fete au dispărut, presupusul criminal nu și-a primit pedeapsa finală. În luna august ar urma să afle ce se va alege de el și, cel mai probabil, va putrezi după gratii.

Gheorghe Dincă ar primi pedeapsa pe viață

Au trecut trei ani de când Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au dispărut. Tinerele nu au putut fi ajutate când au cerut ajutorul poliției, iar de atunci sunt de negăsit. Presupusul criminal rămâne Gheorghe Dincă, pe care toată lumea vrea să îl știe închis pe viață.

Procesul este tot mai aproape de final. Familia tinerelor dispărute, Parchetul și avocatul cer pedeapsa cu viața, dar procurorul DIICOT ar fi cerut pentru Gheorghe Dincă pedeapsa maximă, de 30 de ani, având în vedere că are aproape 70 de ani. Familia Alexandrei speră că ea este în viață, în timp ce apropiații Luizei sunt distruși de gândul că adolescenta nu mai există.

Tribunalul Olt a anunţat, joi, că termenul stabilit pentru deliberare şi pronunţare în acest dosar este 12 august. Atunci, Dincă va afla ce se va alege de el dar, cel mai probabil, va rămâne în închisoare până la finalul vieții, fiind acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.

Dincă se crede nevinovat

Încă de la începutul cazului, Gheorghe Dincă a declarat că este nevinovat. A declarat, uneori, că le-ar fi omorât, alteori a refuzat să dea detalii clare despre cele întâmplate, reușind să complice ancheta și să îi inducă în eroare pe specialiștii care se ocupă de caz.

În continuare, bărbatul susține că fetele sunt în viață și el nu are legătură cu cele întâmplate. Speră că va reuși să scape de peseapsă, pe motiv că nu există dovezi împotriva lui, dar șansele ca rezultatul final să fie în favoarea lui sunt unele foarte mici. Și avocatul lui din oficiu cere ca acesta să stea cât mai mult după gratii.

Comments are closed.