Știri externe

Lovitură grea pentru o celebră cântăreață. A fost diagnosticată cu o boală psihică

Nu multe persoane publice vorbesc despre provocările la care le supune viața, însă unele dintre ele vor să fie sincere față de fanii lor. O celebră cântăreață trece printr-o perioadă extrem de grea. De mai mulți ani, a fost diagnosticată cu o boală psihică foarte grea, care i-a afectat mult viața socială, cât și cea profesională.

Mariah Carey, diagnosticată cu o boală psihică

Mariah Carey trece prin clipe grele. Încă din copilărie, problemele s-au ținut scai de ea și au marcat-o profund din punct de vedere psihic și lucrurile au continuat să fie complicate pentru ea și când a stat ani buni într-o căsnicie toxică.

Vedeta a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, iar de atunci viața ei a fost un coșmar. De când este depresivă, încearcă să facă față momentelor grele și situația s-a complicat de 10 ani.

Artista devenise din ce în ce mai irascibilă și se izolase de oameni, de teamă că aceștia ar putea vorbi public despre dereglăriule sale psihice. Bipolaritatea i-a dezvoltat și o formă gravă de manie, dar a reușit să depășească tot cu ajutorul oamenilor din jurul ei, care au fost foarte pozitivi și au făcut-o să se simtă o persoană specială.

„Nu-mi venea să cred! Până recent am trăit negând realitatea, izolându-mă de toţi de teamă că cineva o să-mi facă povestea cunoscută. A fost o povară prea grea ca să continui să o duc în spate. Am căutat şi am primit tratament, într-un final, şi m-am înconjurat numai de oameni pozitivi. Mai mult, mi-am concentrat întreaga atenţie pe ceea ce îmi place cel mai mult să fac – să compun melodii şi să le cânt’, a povestit artista.

Mariah Carey, căsnicie toxică

Mariah Carey a vorbit și despre căsnicia toxică în care s-a aflat ani la rând. Tommy Mottola i-a făcut viața un calvar și ajunsese să îi controleze viața complet. Artista nu mai putea pleca de acasă fără permisiunea lui și era mereu spionată de diferite persoane care lucrau pentru soțul ei.

Mariah avea pregătit un bagaj, pentru orice eventualitate, pe care îl ținea ascuns sub pat. Nu mai avea prieteni, nu putea vorbi cu nimeni nici măcar la telefon, decât pe ascuns. Cel mai dureros a fost când Tommy a amenințat-o cu cuțitul și a fost la un pas de a o lovi.

„Mi s-a părut că trebuie să mă feresc de prietenii mei şi de familia mea. Nu puteam vorbi cu nimeni care nu era sub controlul lui Tommy. Nu puteam ieşi sau să fac nimic cu nimeni. Nu mă puteam mişca liber în propria mea casă’., a povestit artista

Comments are closed.