Media

Lovitură grea pentru Pepe! Ce acuzații a primit artistul

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră, care se bucură de mare succes. Este foarte iubit de public, piesele sale sunt ascultate de oameni de toate vârstele și ajung de cele mai multe ori în trending. Astăzi, Pepe a primit o lovitură grea pentru cariera sa, la care nu s-ar fi așteptat, având în vedere că respectă mereu regulile și este atent la tot ce face.

Pepe, acuzat că încalcă regulile YouTube

Pepe are mare succes în mediul online și de ceva timp a cunoscut faima și pe canalul său de YouTube, unde are o emisiune foarte interesantă. Se numește BAR ONLINE sau CONCERT ONLINE și are invitați de seamă, cu care susține concerte live. Această inovație este foarte apreciată de fani, mai ales că Pepe este o gazdă minunată și reușește să facă o atmosferă plăcută. Când nu cântă, stă de vorbă cu cele mai cunoscute vedete, despre tot felul de subiecte interesante.

Astăzi, Pepe a primit o lovitură grea de la YouTube, de care chiar a fost uimit. La videoclipul publicat de el în urmă cu doar câteva zile, de la concertul realizat online cu ocazia Paștelui, a primit o notificare prin care era atenționat că a realizat un cover, motiv pentru care va fi nevoit să împartă cu deținătorul piesei veniturile din acel clip.

Deși a fost deranjat de cele întâmplate, Pepe s-a amuzat de această atenționare, având în vedere că el este autorul piesei “Numai iubirea” despre care era vorba în acea avertizare.

Fanii au reacționat rapid și l-au sfătuit pe Pepe să sesizeze conducerea YouTube de cele întâmplate, pentru că nu este normal să fie acuzat de ceva ce nu a făcut, în condițiile în care piesa este a lui și a respectat regulile, deci nu are cui să plătească drepturi de autor.

Câți bani faci din YouTube

În zilele noastre, o mulțime de oameni activează în mediul online și își doresc să aibă succes, dar nu multora le iese și nu mulți au parte de venituri mari, așa cum speră când deci să intre în acest domeniu. Deși viața vloggerilor pare una ușoară și frumoasă, e nevoie de multă muncă pentru a ajunge sus.

Banii de pe vizualizări diferă în funcție de mai multe criterii, precum țara din care provii. Pentru 1000 de vizualizări, Youtube primește din publicitate 2,5 dolari, din care ție îți revin 1,38 dolari, adică aproximativ 5 lei. Un vlogger din România, care înregistrează 1 milion de vizualizări pe clipurile sale, câștigă în medie 300-400 de dolari pe lună.

Comments are closed.