Media

Lovitură grea pentru Reghe- de câte ori își poate vedea antrenorul fiul. Nu se aștepta la așa ceva

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt într-un continuu scandal de când s-au despărțit. Deși mai sunt mulți pași de finalizat până la divorț, unul dintre ei a fost atins, dar nu în favoarea antrenorului. Instanța a decis când își poate vedea fiul, dar și ce pensie alimentară trebuie să îi dea lunar.

Reghe își va vedea fiul foarte rar

S-a mai finalizat un proces din cele pe care Anamaria Prodan le-a intentat asupra fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf. Cei doi mai au de parcurs un drum lung până la divorț, dar vor să își rezolve măcar treburile legate de copilul lor, Bebeto.

Vezi și: Anamaria Prodan rupe tăcerea! De ce nu mai este Reghe antrenorul Craiovei: “Nu suportă viața destrăbălată!”

Acesta și-a acuzat tatăl că nu l-a mai căutat de când a plecat de acasă, dar Reghe a spus cu totul altceva. Acesta era nemulțumit de faptul că Prodanca nu îi permitea să petreacă timp cu cel mic decât în compania ei, motiv pentru care a făcut o cerere de ordonanță președințială. Astfel, instanța nu a decis deloc în favoarea lui Reghe, care și-ar fi dorit să stea mai mult cu fiul său, ci îi permite să îl vadă doar în Weekend, în săptămâna 1 și 4 a lunii, precum și toată luna Iulie, fiind vacanța de vară.

Conform DigiSport, Reghe ar fi reprezentat de un avocat celebru, pe nume Adrian Căvescu, cunoscut din dosarele cu FCSB și CSA Steaua. Acesta a câștigat de curând recursurile la Înalta Curte de Casație și Justiție și a obținut rejudecarea dosarelor cu mărcile Steaua și palmaresul echipei istorice Steaua.

Ce pensie primește Bebeto de la tatăl lui

Bebeto este foarte supărat pe tatăl lui, mai ales pentru faptul că acesta nu îi este alături în niciun fel, nici măcar financiar. Deși Reghe spunea că i-a făcut un cadou și de ziua Copilului, adolescentul a declarat că nu a mai primit nimic de la el.

Instanța a decis, însă, și ce pensie alimentară trebuie să plătească fiului său. Astfel, o treime din veniturile sale îi revin lui Bebeto dar, având în vedere că nu mai este antrenor la Craiova, pensia va fi în cuantuam de aproximativ 500 de lei, sumă raportată la salariul minim pe economie.

Comments are closed.