Media

Lovitură grea pentru Reghe. Viitoarea lui cuscră a făcut declarații fără precedent

Reghe și noua lui relație sunt din nou în centrul atenției. Antrenorul Craiovei a fost pus la zid de către posibila viitoare cuscră, mai exact mama fetei cu care fiul său se iubește de câteva luni. Este vorba despre Silvana Peng care a pus punctul pe i în scandalul momentului și nu a menajat pe absolut nimeni.

Ce a avut de transmis viitoarea cuscră a lui Reghe

De câteva luni, Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu se iubește cu fosta gimnastă Asiana Peng. În acest context, mama tinerei a făcut câteva precizări legate de povestea lor de dragoste, pe care o susține, de altfel, dar și de faptul că nu o place deloc pe noua iubită a lui Reghe senior.

Silvana Peng a spus din capul locului că dezaprobă faptul că antrenorul Craiovei așteaptă un copil de la o altă femeie, timp în care el nu este divorțat și mai mult decât atât, nu este de acord cu faptul că cei doi copii ai săi au fost implicați în afaceri cu iubita antrenorului. Ei sunt asociați din 2019 într-o firmă. Posibila viitoare cuscră a lui Reghe nu-și dorește nicio apropiere între iubita acestuia și familia ei.

Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide, a declarat Silvana Peng într-un interviu exclusiv pentru Fanatik.

Ce spune Silvana Peng despre relația fiicei sale cu fiul lui Reghe

Silvana Peng este încântată de relația dintre fiica sa, fosta gimnastă, Asiana și Luca Reghecampf. Femeia a declarat că le dorește tot binele din lume și niciodată nu se va amesteca în viața sentimentală a fiicei ei. Mama Asianei a ținut să precizeze că tânăra este foarte fericită alături de iubitul ei.

Silvana Peng a spus că își dorește un drum senin și frumos în viață pentru copiii ei și speră ca Luca să nu ia nimic negativ de la nimeni și să o facă în continuare fericită pe fiica sa.

Comments are closed.