Media

Lucian Viziru a dezvăluit dedesubturile relației cu Gabriela Spanic. Povestea lor a făcut furori în 2004

Au trecut ani buni de la povestea dintre Lucian Viziru și frumoasa actriță Gabriela Spanic. La acea vreme, telenovelele erau în floare, vedeta din America Latină a venit în România, iar publicul a sesizat o apropiere deosebită între actorul român și venezuelană. Toată lumea vorbea atunci despre o presupusă idilă dintre cei doi. Adevărul a fost cunoscut doar de către cei doi, cel puțin până acum când Lucian a vorbit deschis despre relația cu Gabriela Spanic.

Lucian Viziru, adevărul despre relația cu Gabriela Spanic

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a dezvăluit dedesubturile din relația cu Gabriela Spanic. El și Gabriela s-au cunoscut în 2002 când actrița a venit în România pentru un rol pasager în telenovela Numai iubirea. Cei doi s-au sărutat în timpul filmărilor și erau pe punctul de a începe o relație, însă nu a fost posibil, spune acum Viziru. Iată cum a explicat actorul povestea cu Gabriela Spanic.

Aia a fost tot ce s-a întâmplat. Eu sigur aș fi vrut mai mult, cred că și ea ar fi vrut mai mult, numai că ea venise la București cu managerul ei, care era și fostul ei iubit de care tocmai se despărțise de vreo trei zile sau ceva de genul asta. Nu s-a putut face absolut nimic. Am mai vorbit la telefon. Vorbit la modul că ea nu vorbea decât limba spaniolă, iar eu mă apucasem de limba spaniolă, a dezvăluit Lucian Viziru.

Gabriela Spanic l-a chemat pe Viziru la ea acasă, în Florida

Între Viziru și Gabriela Spanic a fost atracție de la bun început. Actorul își amintește acum că se apucase de studiat limba spaniolă pentru că își dorea să comunice cât mai bine cu frumoasa actriță. El a povestit până la urmă au reușit să stea de vorbă, ea l-a invitat în Florida, acolo unde locuia atunci, dar că el s-a hotărât, până la urmă, că nu vrea să facă asta.

Citește și: Lucian Viziru și-a aflat diagnosticul. E o boală care cauzează moartea subită la tineri

Gabriela Spanic este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume. Cele mai cunoscute roluri pe care le-a avut, de-a lungul carierei sale, au fost în producțiile Stăpâna și Uzurpatoarea.

Comments are closed.