Media

Lucruri mai puțin știute despre Alexandra Stan. Care este cel mai mare regret al artistei

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din țara noastră. Celebra cântăreață se bucură de mare succes atât în România, cât și în plan internațional și are tot ce își dorește în acest moment, chiar și un soț. Totuși, viața ei nu a fost mereu roz și are amintiri destul de dureroase.

Alexandra Stan a pornit din sărăcie

Alexandra Stan este celebră și se bucură de mare succes. Artista a trecut prin multe momente grele, dar acum poate spune că este o femeie liniștită și împlinită din toate punctele de vedere. Mai mult, de curând s-a căsătorit în secret și este extrem de fericită alături de soțul ei misterios.

Pentru a ajunge la succesul de acum, Alexandra Stan a trecut prin multe și a făcut sacrificii pentru a-și putea permite anumite lucruri. Niciodată nu i-a fost rușine să recunoască faptul că nu a avut deloc o situație materială bună și i-a fost greu să supraviețuiască, de multe ori.

Alexandra Stan a mărturisit că a trecut prin clipe grele în perioada adolescenței, pe vremea când avea doar 16 ani. Tatăl ei s-a îmbolnăvit la acea vreme și a fost nevoit să vândă casa în care vedeta a crescut, după ce a rămas fără loc de muncă și a ajuns să se îngroape în datorii. Atunci, cu toții s-au mutat într-o comună, în Valu lui Traian, loc în care artista a lucrat ca și chelneriță. Era nevoită să facă naveta și, de multe ori, nu avea nici măcar bani de bilet.

„Am ajuns în Valu lui Traian, unde trebuia să fac naveta, mă trezeam la 5 și jumătate ca să pot să ajung la liceu, uneori nu aveam bani de bilet. Mintea de copil nu înțelege chestia asta, însă eu am avut posibilitatea să îl înțeleg pe tata, că l-am avut mai aproape de mine’, a povestit Alexandra Stan.

Regretul Alexandrei Stan

Tatăl Alexandrei Stan ajunsese în pragul disperării și avea datorii pe la toată lumea, fără ca familia să știe. Mai mult, părinții ei ajunseseră în pragul disperării și erau la un pas de divorț, doar că au luptat pentru mariajul lor și i-au dat un exemplu bun fetei lor.

Totuși, Alexandra l-a iertat pe tatăl ei care, ulterior, s-a îmbolnăvit și de care are mereu mare grijă. Cei doi au o relație bună, dar artista regretă că tatăl său era mai mult plecat pe mare și au petrecut prea puțin timp împreună cât timp ea era doar un copil. Artista și-ar dori să retrăiască momentele copilăriei, de care îi e tare dor.

“Copilăria! Dar mi-aș dori ca tatăl meu să fie prezent, să nu fie 8 luni plecat pe mare, din 12. Cu toate astea, știu că m-am bucurat de fiecare moment de libertate pe care mi l-au oferit anii copilăriei.”, spunea Alexandra în urmă cu câțiva ani.

Comments are closed.