Știri

Ludovic Orban revine cu explicații. De ce nu s-a purtat masca de protecție la petrecerea de ziua lui

Ludovic Orban revine cu explicații după ce în spațiul public a apărut o filmare în care mai mulți miniștri, care îl sărbătoreau, nu purtau masca de protecție, deși erau la interior. Liderul PNL și președintele Camerei Deputaților a spus că regulile impuse de pandemie au fost respectate.

Orban explică lipsa măștilor de protecție de la ziua lui de naștere

În primul rând, președintele PNL a ținut să precizeze că nu a fost vorba despre o petrecere, ci pur și simplu, colegii lui miniștri au intrat în cabinetul lui pentru a-l felicita. Orban a împlinit marți, 25 mai 2021, vârsta de 58 de ani.

Nu a venit nimeni la nicio invitație. Au venit oamenii să îmi zică la mulți ani. E normal. În biroul meu era ședința Coaliției. Faptul că a aparut o poză cu invitații fara mască, s-a întâmplat când eu nu eram prezent. I-am rugat să respecte regulile, a fost răspunsul lui Orban.

În același timp, Ludovic Orban a spus că aproape toți cei care apar în filmarea jurnaliștilor sunt vaccinați împotriva virusului Sars Cov 2 și că au mâncat pizza, ceea ce nu se putea întâmpla cu masca de protecție pe față.

Nu poți să porți mască când mănânci, hai să fim cinstiți. S-a adus pizza… Am anticipat că vor veni colegi să-mi spună La mulți ani. Colegii mei sunt aproape toți vaccinați. Nu a fost nicio petrecere organizată. La finalul programului meu au fost mai mulți colegi. Câți sunt, nu am stat să număr. I-am îndemnat să respecte regulile, a fost declarația lui Orban.

Reamintim faptul că marți, 26 mai 2021, liderul PNL, Ludovic Orban a împlinit 58 de ani și a fost sărbătorit de colegii lui. Aceștia s-au adunat într-un salon pentru a-l felicita pe președintele Camerei Deputaților. Din imaginele surprinse de jurnaliști, se observă cum mai multe persoane din încăpere stau de vorbă și nu poartă masca de protecție.

Comments are closed.