Știri externe

Lumea actorilor este în doliu! A murit la doar 64 de ani

În ultima vreme, tot mai multe persoane celebre, actori și artiști consacrați au plecat dintre noi. Lumea actorilor este din nou îndoliată, după ce Joseph Siravo a murit la vârsta de numai 64 de ani. Actorul cunoscut pentru rolul din serialul „Sopranes” a pierdut lupta cu viața, după ce o boală grea a pus stăpânire pe organismul lui.

A murit Joseph Siravo

Joseph Siravo a fost unul dintre cei mai cunoscuți actori ai acestor vremuri. A devenit foarte cunoscut pentru rolul din serialul ”The Sopranos”, renumitul serial difuzat la HBO, care a durat șase sezoane. În urma difuzării acestui serial extrem de apreciat de public, bărbatul s-a bucurat de un mare succes.

Joseph a murit la doar 64 de ani, răpus de o boală extrem de grea. De ceva timp, el știa că are cancer la colon, dar a pierdut lupta cu viața. Pe 11 aprilie, a plecat dintre noi un mare actor. Anunțul trist a fost făcut de managerul său, Andrew Tetenbaum. Ulterior, fiica actorului, Allegra Okarmus, a vorbit și ea la BBC despre tragicul eveniment.

Ea este foarte mândră de tatăl ei, pe care l-a iubit și căruia îi va duce lipsa, deși este convinsă că nu a plecat prea departe, ci le va fi în continuare aproape și îi va veghea pe toți cei dragi. Fiica sa i-a fost alături actorului până la ultima suflare.

„Am fost alături de tatăl meu până în ultimele clipe. Sunt atât de norocoasă că l-am avut ca tată și știu că nu a plecat departe”, a scris fiica regretatului actor pe rețelele de socializare, unde a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe.

Cine a fost Joseph Siravo

Joseph Siravo a debutat pe micile ecrane în „Carlito’s Way” (1993). La scurt timp a obținut rolul lui Johnny Soprano din serialul „The Sopranos”, care a durat șase sezoane și i-a adus un mare succes.

Printre producțiile în care a avut un rol importans se numără: „For Life”, „The Blacklist”, „Made in Jersey”, „Dirty Sexy Money” sau „Law and Order”, „Equity”, „Motherless Brooklyn”, „The Wannabe”, „Shark Tale” și „Night Falls on Manhattan”.

Mai mult, Joseph Siravo a fost actor de televiziune, apărând în „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”. De asemenea, marele actor a cochetat și cu teatrul.

Comments are closed.