Știri externe

Lumea artistică este devastată! Un cântăreț celebru a pierit chiar pe scenă!

Lumea artistică a primit o lovitură de proporții! Unul dintre cei mai iubiți artiști din lume a pierit în mod fulgerător, chiar pe scenă, în timpul unui concert. Medicii au încercat să îl salveze, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el, în ciuda tuturor eforturilor.

A murit Stefan Soltesz

În ultima vreme au plecat dintre noi personalități mari, artiști celebri și de mare renume, în cele mai neplăcute moduri. Aflăm acum că un artist cunoscut a murit în mod fulgerător, chiar când acesta se afla pe scenă, în timpul unui concert foarte important.

Vezi și: Doliu în Biserica Ortodoxă! Arhimandritul Grigorie Halciuc a trecut la cele veșnice

Este vorba despre dirijorul austriac Stefan Soltész, în vârstă de 73 de ani. Acesta se afla în München, Germania, la un concert important care a avut loc vineri seara. Tragicul anunț a fost făcut sâmbătă de Opera de Stat Bavareză, care nu a dat prea multe informații despre tragedie, având loc cu puțin timp în urmă.

„Cu consternare şi profundă tristeţe (Opera de Stat Bavareză) trebuie să anunţe decesul lui Stefan Soltész”, a indicat instituţia într-un comunicat.

Nu se cunosc prea multe despre cele întâmplate, dar cert este că artistul s-a prăbușit pe scenă în timp ce dirija opera ‘Femeia tăcută’ de Richard Strauss la Teatrul Naţional din München. La fața locului au ajuns specialiștii care au intervenit cu cele mai bune metode de salvare, dar se pare că nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat.

Trupul neînsuflețit a fost dus la autopsie, unde abia acolo se va identifica exact cauza morții. Familia nu a făcut declarații și nu a transmis niciun mesaj publicului, pentru că toți sunt în stare de șoc. Directorul general al Operei de Stat Bavareze, Serge Dorny, a publicat o postare pe contul personal de Twitter, unde s-a arătat”profund întristat” de moartea dirijorului, precizând că omenirea a mai pierdut un mare talent.

Comments are closed.