Știri externe

Lumea filmului, din nou în doliu! A pierdut lupta cu viața

Tot mai multe tragedii s-au petrecut în ultima perioadă. Lumea filmului este acum din nou lovită de o veste extrem de rea. Celebra actriță Markie Post a murit sâmbătă, la vârsta de 70 de ani. A dus o luptă dură cu o boală grea, pe care se pare că a pierdut-o.

A murit Markie Post

Markie Post, actrița care a făcut furori la Hollywood și cunoscută pentru rolurile sale din „Night Court” și „The Fall Guy”, a plecat din această lume sâmbătă. Anunțul trist al morții sale a fost făcut chiar de către managerul ei, care a urmărit-o din umbră pentru a se asigura că totul merge ca la carte în cariera ei.

Timp de trei ani, ea a purtat o luptă grea cu cancerul. Deși era extrem de puternică și își dorea să trăiască, organismul ei a cedat și medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

„Cu o mare tristețe, familia actriței Markie Post în această seară își împărtășește moartea după o luptă de trei ani, zece luni cu cancerul”, a spus familia ei într-un comunicat, potrivit CNN.

În aceeași declarație pregătită de familie, se precizează că actrița a luptat cu boala din toate puterile și a continuat să joace și să urce pe marile scene deși urma un tratament greu, făcea chimioterapie. Tot din declarație aflăm că actrița a jucat recent un rol într-un film de Crăciun și a fost invitată frecvent la Seria ABC „Copiii sunt în regulă” în timpul acelei lupte cu boala.

Familia spune despre ea că nu era decât o actriță minunată, ci o persoană de la care oricine avea ceva de învățat, care înainte de toate a fost un om minunat.

„Dar pentru noi, mândria noastră este în cine a fost pe lângă actorie: o persoană care a făcut prăjituri elaborate pentru prieteni, a cusut perdele pentru primele apartamente și ne-a arătat cum să fim amabili, iubitori și iertători într-o lume adesea dură”, mai spune familia despre ea.

Post a devenit cunoscut pe scară largă pentru rolurile sale din spectacolele populare din anii 1980, „The Fall Guy” și „Night Court” și pentru apariții mai recente în „The Kids are Alright” și Filme Lifetime din ABC. A apărut și în emisiuni precum  „Chips”, „The Incredible Hulk” și „Hart to Hart”.

Comments are closed.