Știri externe

Lumea filmului este în doliu. A murit celebrul actor din “Tânăr și neliniștit”

În ultima perioadă, o mulțime de persoane celebre, iubite de o mulțime de oameni ne-au părăsit înainte de vreme, în cele mai dureroase moduri. Lumea filmului este în doliu din nou, după ce a plecat din această lume unul dintre cei mai cunoscuți actori din celebrul serial “Tânăr și neliniștit”, la venerabila vârstă de 88 de ani.

A murit Jerry Douglas

Lumea internațională a filmului este îndoliată după ce Jerry Douglas, cunoscut pentru rolul John Abbott în „Tânăr și neliniștit”/ „The Young and the Restless”, a murit la vârsta de 88 de ani. Jerry Douglas a apărut pentru prima dată în serial în anul 1982, când a jucat rolul lui John Abbott, președintele companiei Jabot Cosmetics. În 2006, actorul iese din serial, pentru că personajul pe care îl interpreta a fost ucis.

Nu se cunoaște cauza exactă care a dus la decesul lui Jerry Douglas, pentru că familia nu a făcut încă declarații despre acest eveniment extrem de dureros. Pe pagina de Twitter a serialului i-a fost adus un omagiu lui Jerry Douglas, în care colegii le-au cerut fanilor să transmită familiei condoleanțe pentru pierderea suferită.

„Vă rugăm să vă alăturați nouă pentru a transmite condoleanțe familiei lui Jerry Douglas, cunoscut pentru rolul său de lungă durată ca John Abbott din The Young and the Restless”, scrie pe pagină.

Vezi și: Doliu în lumea sportivă! A murit un cunoscut reprezentant al acestui domeniu

În 2019 a murit și Kristoff St. John

În urmă cu doi ani a plecat dintre noi un alt actor de excepție, care performa în același serial de succes. Actorul Kristoff St. John şi-a găsit sfârşitul la 52 de ani, în casa sa din California. Un prieten l-a descoperit pe starul american în casa lui din San Fernando Valley, o zonă din nord-vestul oraşului Los Angeles, și a alertat autoritățile.

Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face decât să constate decesul. Kristoff St. John avea 52 de ani și avusese o viață extrem de tumultuoasă, mai ales din cauza consumului excesiv de alcool, care ar fi fost chiar cauza decesului. Fanii și cei care l-au cunoscut au fost atunci răpuși de durere și acum au primit o altă lovitură grea.

Comments are closed.