Media

Lumea muzicii populare este îndoliată. S-a stins fulgerător la 43 de ani

Doliu în lumea muzicii populare. S-a stins din viață un cunoscut interpret care avea doar 43 de ani. Este vorba despre Marius Elcu care fusese supus unei intervenții chirurgicale la stomac.

A murit interpretul de muzică populară Marius Elcu

Marius Elcu era stabilit în Italia, dar s-a întors în România pentru a-și rezolva problemele de sănătate. La finalul lunii iunie a făcut o hemoragie digestivă și a fost operat de urgență la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani.

Starea artistului se îmbunătățise și apropiații lui erau optimiști că va trece cu bine peste această cumpănă. Nu a fost așa pentru că, după câteva săptămâni a ajuns din nou la spital.

Medicii au făcut tot ce au putut, dar organismul tânărului a cedat. Decesul a survenit în data de 27 iulie.

Toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat ca om și ca artist îi deplâng acum plecarea mult prea timpurie.

O voce minunată, ce te liniştea sufleteşte, un caracter bun, un dascăl minunat. A participat la toate festivităţile culturii româneşti, a încântat cu glasul dulce, a liniştit cu graiul sincer. Respectul şi onoarea i se citeau pe chip. Drum lin către îngeri, dragul nostru Marius!, este unul dintre mesajele de condoleanțe pentru Marius Elcu.

Pe 3 iulie, prietenii lui au făcut un apel umanitar prin care a cerut oamenilor să doneze sânge pentru Marius. Din păcate, deși s-au mobilizat pentru a-l ajuta, rezultatele nu au fost cele pe care și le-a dorit toată lumea.

Lui Marius i-a venit taxiul, deși este din aceeași generație cu mine, și s-a dus să-și întâlnească neamurile și pe toți cei care i-au ascultat glasul de dascăl, este unul dintre numeroasele mesaje transmise pe Facebook.

Dumnezeu să-l odihnească!

Comments are closed.