Știri

Lumea politică, din nou îndoliată. Un edil celebru de la PNL a decedat la doar 54 de ani

În ultima perioadă am fost martorii multor tragedii. Lumea politică este din nou îndoliată, după ce un edil celebru, de doar 54 de ani, a plecat dintre noi. Cei peste 2200 de locuitori ai localității pe care o conducea sunt în stare de șoc, pentru că nu se așteptau la o asemenea tragedie.

A murit primarul din Adamclisi

Primarul din Adamclisi, o comună cu peste 2.200 de locuitori din județul Constanța, a murit la vârsta de 54 de ani. Femeia se numea Dorina Șerbănescu și a avut parte de un sfârșit tragic, la care nimeni nu se aștepta, pentru că nu avea probleme grave de sănătate și nici o vârstă înaintată.

În urmă cu câteva zile, femeia a ajuns de urgență la spital. Medicii i-au spus că a suferit un infarct și au încercat să facă tot ce trebuie pentru ea, dar în zadar. Femeia de doar 54 de ani nu a mai putut fi salvată, în ciuda eforturilor de a o repune pe picioare și de a-i stabiliza inima. În doar câteva zile, organismul ei a cedat și a fost declarat decesul.

Colegii de breaslă au transmis un mesaj emoționant după ce au aflat că Dorina a decedat. Aceștia au precizat că primarul aflat la al doilea mandat reușise să schimbe complet comuna și făcuse o mulțime de lucruri bune pentru locuitori. A făcut multe sacrificii pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit și toți cei care au cunoscut-o sunt complet șocați că au pierdut un asemenea om.

”Primar al comunei Adamclisi, profesor şi inginer agronom, Dora a reuşit să schimbe faţa localităţii prin iubirea pentru comunitate, devotamentul si eforturile de multe ori supraomeneşti. Vestea trecerii ei la cele veşnice a căzut ca un trăsnet peste noi toţi.

Dora a fost in primul rand un om extraordinar si va rămâne in inimile tuturor celor ce au cunoscut-o. Condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, spun cei de la PNL Constanţa.

Ultimul mesaj al edilului

În urmă cu câteva zile, Dorina Șerbănescu a postat pe Facebook ultimul său mesaj în care descria problemele de sănătate. Părea foarte optimistă și le mulțumea tuturor pentru sprijinul acordat, pentru faptul că s-au rugat pentru ea și au încurajat-o, dar mai ales pentru medici, pentru toate eforturile pe care le-au făcut pentru ea.

Edilul spunea că, deși problemele cu care a ajuns la spital sunt mari, se simțea bine și spera că se va recupera complet. Mărturisea că toate acestea s-au întâmplat din vina ei, pentru că ar fi muncit mult, era stresată și a făcut și exces în ceea ce privește viciile.

”În urmă cu două zile inima mea mi-a făcut probleme, dar este mai mult vina mea, fumatul combinat cu stres, odihnă mai puțină. Dar Dumnezeu a ales că eu să trec peste această cumpănă și să mă simt bine.

Eu îi mulțumesc din suflet Domnului pentru că a avut grijă de mine prin medici, familie, mulțumesc preoților pentru rugăciuni, tuturor prietenilor.Vă doresc tuturor multă sănătate, și vă mulțumesc anticipat pentru gândurile bune pe care le aveți pentru mine. Dumnezeu să ne aibă în pază!“, scria Dorina Șerbănescu.

 

 

 

Comments are closed.