Magazin

Luna Albastră din 22 august, fenomenul care apare rar pe cer. Cum îți afectează zodia

Pe 22 august 2021 are loc Luna Albastră, cunoscută și sub denumirea de a doua Lună plină, sau Superluna în Vărsător. Este considerat un fenomen atronomic rar,  care se întâmplă când există o lună plină în plus în timpul unui sezon. Când apare o lună albastră, există patru luni pline într-un sezon în loc de trei. Culoarea lunii nu devine albastră, termenul fiind folosit pentru a evidenția caracterul de raritate al fenomenului. Luna Albastră poate fi sezonieră sau lunară. Cea sezonieră este a treia lună plină a unui sezon astronomic care are patru luni pline. Luna Albastră lunară este a doua lună plină într-o lună calendaristică cu două luni pline.

Pe 22 august 2021 este Lună Albastră sezonieră

Fenomenul astronomic are un impact important asupra zodiilor. Iată cum te poate influența în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Zodia Berbec

Se anunță o perioadă în care acești nativi vor fi solicitați la maximum, mai ales în ceea ce privește cariera. Vor fi tensiuni mari, dar și satisfacțiile de la final vor fi pe măsură. Nu da înapoi de la schimbări ce țin de mediu sau de locuință.

Zodia Taur

Vin zile în care îți vei atinge potențialul maxim. Energiile cosmice sunt de partea ta, dar va trebui să ieși din zona de confort și să îți înfrunți anumite temeri. Este acum ori niciodată.

Zodia Gemeni

Îți vor fi amplificate neliniștile în ceea ce privește situația financiară care nu este tocmai bună. Încearcă să fii mai puțin critic cu propria persoană și să nu lași propriile așteptări să te copleșească.

Zodia Rac

Pentru acești nativi, Luna Albastră vine cu voie bună, optimism și dragoste. Vei avea curaj să îți depășești limitele și astfel vei ajunge în locuri și contexte în care nici nu sperai să ajungi vreodată.

Zodia Leu

Leii s-ar putea confrunta cu anxietate și sentimentul că nu pot face față tuturor direcțiilor în care sunt implicați și trebuie să performeze. Nu trageți de voi pentru că veți ajunge la epuizare.

Zodia Fecioară

Nu trebuie să te arunci cu capul înainte și nici nu trebuie să rezolvi totul deodată. Ia totul pe rând, cu calm și răbdare, iar dacă simți nevoia nu ezita să ceri ajutorul celor din jur.

Zodia Balanță

Îți plac provocările, dar parcă de data asta ele îți aduc o stare de agitație și nervozitate. Sfatul astrelor este să nu te întinzi mai tare decât îți este plapuma. Nu promite că vei face lucruri mărețe într-un timp relativ scurt.

Zodia Scorpion

Trăiri de poveste pentru nativii zodiei Scorpion cărora li se va îndeplini o dorință mare. Este o perioadă foarte bună la capitolul familie, cămin, reușite și planuri pentru viitorul apropiat.

Zodia Săgetător

Săgetătorii experimentează trăiri intense cu o persoană pe care au cunoscut-o nu demult. Sunt șanse să se înfiripe ceva ce s-ar putea transforma, cu voia lor, într-o adevărată poveste de dragoste.

Zodia Capricorn

Luna Albastră le aduce acestor nativi nesiguranță și instabilitate în dragoste. Nu au probleme în cuplu, dar își fac tot felul de procese de conștiință și sunt foarte prăpăstioși în această perioadă.

Zodia Vărsător

Pentru Vărsători se anunță o călătorie deschizătoare de drumuri. Vor pleca singuri în această călătorie unde se vor cunoaște mai bine și vor descoperi oportunități ne nerefuzat care îi vor duce pe culmile succesului.

Zodia Pești

Deși apar situații neprevăzute, totul se rezolvă dacă vă veți asculta instinctele și veți acționa în consecință. Nu luați decizii bazate pe teamă. Trebuie să vă ascultați sufletul și veți avea numai de câștigat.

Comments are closed.