Magazin

Lună Nouă în Fecioară, 27 august 2022. Horoscop cu psihoastrologul Camelia Pătrășcanu (VIDEO)

Urmează un fenomen astrologic foarte important în luna august, și anume Lună Nouă în Fecioară care se formează o singură dată în an. Psihoastrologul Camelia Pătrășcanu vă prezintă horoscopul pentru această dată și zilele premergătoare.

Lună Nouă în Fecioară, 27 august – Horoscop Camelia Pătrășcanu

Iată care sunt cele mai importante previziuni astrologice dedicate zodiilor cu ocazia fenomenului astrologic Lună Nouă în zodia Fecioară!

Zodia Berbec – acești nativi au parte de o Lună Nouă fixată în zona grijilor zilnice, a muncii de zi cu zi, nu neapărat a carierei, inclusiv îngrijirea sau sănătatea. Aveți ocazia să faceți schimbări în viața voastră.

Zodia Taur – este o Lună Nouă care se fixează în zona creativității și dezinvolturii. Capătă încredere în ei, au aspecte bune cu Uranus. Mulți vor dori să devină părinți, să procreeze sau să creeze.

Zodia Gemeni – o Lună Nouă fixată în zona vieții personale, destul de tensionată. Vor repede și vor multe, ceea ce nu se poate cu Luna Nouă în Fecioară. Reparați lucruri și clarificați relații cu anumite persoane.

Zodia Rac – o Lună Nouă ce vizează educația și cunoașterea. Se pot întoarce la școală, la cursuri, sau pot preda informații cuiva, poate unui nepot. Li se activează darul pedagogic.

Zodia Leu – Luna Nouă vizează câștigurile de pe urma muncii prin efort și meritat. Trebuie să-și ajusteze prognozele financiare care au fost exagerate. Unele proiecte pe care le-au țintit nu sunt eficiente financiar.

Zodia Fecioară 

Este o lună nouă foarte stimulativă. Au șansa să ia un nou start în viață, devin ambițioase, vor funcții, vizibilitate, își cer drepturi. Prețul este liniștea lor pentru că deobicei nu le place să iasă în evidență. Pun piciorul în prag și ies din matca lor.

Zodia Balanță – un moment delicat pentru că vă prinde cu energie scăzută. Este o Lună Nouă a discreției, simt nevoia să fie mai mult în carapacea lor, pentru a decanta/trage concluzii. Tensiuni legate de călătorii.

Zodia Scorpion – Luna Nouă este fixată în zona popularității, și poate că au nevoie să simtă ce impact au asupra mediului în care ei sunt. Cu ce lucruri bune pot veni în viața prietenilor, simt nevoia să fie generoși.

Zodia Săgetător – o Lună Nouă în zona capacităților profesionale, carierei și prestigiului. Oamenii le pot ataca competența de a lua decizii. Luna Nouă pledează pentru cedare și adaptare și fără reacții orgolioase.

Zodia Capricorn – O Lună Nouă în Fecioară ce vizează principiile de viață și viziunea în general. Muncesc mult la setările lor, la principiile după care funcționează. Pot apărea schimbări în ierarhie.

Zodia Vărsător – O Lună Nouă în zona sporului, nu neapărat a câștigului. Pot apărea tranzacții imobiliare, reamenajarea locuinței, sau schimbarea acesteia.

Zodia Pești – Este o Lună Nouă fixată în zona imaginii publice și a relațiilor personale. Parcă vor să convingă pe toată lumea că sunt destoinici. Unii sunt în acest demers de identificare al rolului reprezentativ pentru ei.

Comments are closed.