Magazin

Luna Nouă în Leu schimbă tot. Ce energii aduce evenimentul asupra fiecărei zodii

Luna nouă de la 28 iulie două dintre cele mai discutate subiecte ale momentului. Este un eveniment important, care schimbă cursul vieții pentru toate zodiile. Toți nativi sunt influențați de această mișcare, iar unora le aduce energii cu adevărat speciale, de care nu au mai avut parte până acum.

Zodia Berbec

Berbecii vor avea de acum mai multă poftă de viață. Să încerci de acum înainte să te gândești să faci ceva pentru tine, care să îți aducă satisfacție și să îți arate cât de frumoasă este viața dacă știi să o trăiești.

Vezi și: Horoscop Berbec pentru următoarele luni. Ce se întâmplă cu nativii până la final de an

Zodia Taur

Taurii trebuie să învețe să fim mai atenți la nevoile pe care le au cei dragi. Au tendința de a îi ignora pe cei din familie, pentru a se concentra mai mult pe muncă. Trebuie să-și facă un obicei din a petrece mai mult timp cu familia, pentru a îi demonstra cat de importantă este pentru ei.

Citește și: Ce să nu faci în timpul lui Jupiter retrograd în Berbec! Toate zodiile au restricții

Zodia Gemeni

Gemenii se închid în ei și decid să nu mai fie atât de deschiși cu cei din jur. În această perioadă, se vor gândi de zece ori înainte de a lua o decizie. Au avut parte de prea multe dezamăgiri si a venit momentul să ia măsuri.

Zodia Rac

Racii simt nevoia de relaxare și voie bună alături de oamenii dragi. Au muncit prea mult, au fost stresați și acum simt nevoia să facă o schimbare. Au dus lupte interioare mult prea grele în ultima vreme.

Zodia Leu

Leii sunt foarte Avantajați de acest fenomen. Perioada următoare va aduce noi oportunități în sectorul profesional, dar le va scoate si o persoană specială în cale, cu care vor lega o relație frumoasă.

Zodia Fecioară

Fecioarele pot avea parte de dificultăți în ceea ce privește comunicarea. Mesajele pe care le transmiteți nu ajung deloc acolo unde trebuie și nici în forma lor. Stai, totuși, bine la capitolul bani.

Zodia Balanță

Balanțele vor avea o perioadă mai agitată. Ai multe de făcut, dar parcă prea puțin timp și nu știi cum să te organizezi. Vă mai nemulțumește și modul în care vă tratează ceilalți.

Zodia Scorpion

Acești nativi vor fi apreciați pentru succesul lor, mai ales în planul afacerilor. Scorpionii vor începe să fie băgați în seamă și să aibă mai mulți prieteni.

Zodia Săgetător

Săgetătorii se bucură de reușite și petrec clipe de neuitat alături de persoanele dragi. Urmează o perioadă liniștită pentru ei, când vor uita de tot ce e rău și se vor concentra pe ceea ce contează cu adevărat.

Zodia Capricorn

Acești nativi vor avea de rezolvat probleme importante și se vor lovi de situații pe care nu vor ști cum să le gestioneze. Vor avea noi responsabilități, noi provocări pe plan profesional, dar vor câștiga și bani mulți.

Zodia Vărsător

Vărsătorii pot începe un nou capitol  în plan sentimental. Brusc au multe de făcut, deși până acum au fost foarte relaxați. Acești nativi trebuie să ia decizii rapid și corect.

Zodia Pești

Peștii pot avea un final de lună complet diferit față de cum se așteptau. Au chef de distracție și de cheltuit bani, dar în toamnă vor regreta tot ce au făcut.

Comments are closed.