Știri

Luna Plină, 27 februarie 2021. Ce să nu faci în această zi

Ziua de 27 februarie este una extrem de importantă, pentru că azi are loc Luna Plină. Cu ocazia acestui eveniment important, trebuie să știm ce lucruri avem voie să facem sau nu, pentru a ne asigura că avem noroc și nu suntem urmăriți de ghinion. Astăzi veți înțelege aspecte importante, cu privire la care erați nesigur până acum.

Ce schimbări aduce pentru noi Luna Plină

Luna Plină de sâmbătă va avea mai multe efecte asupra trupului și psihicului nostru. În această zi ne vom da seama de ceea ce contează cu adevărat pentru noi și vom înțelege care este cursul firesc al lucrurilor și ce trebuie să facem în situațiile dificile.

Sentimentul tău de siguranță este acum legat de ordine și claritate, chiar și în emoții. Este posibil să aveți nevoie să organizați lucrurile haotice și dezorganizate. Încearcă să fii mai tolerant și să accepți imperfecțiunile vieții. Este mai bine să aveți încredere în destin și să-l lăsați să meargă în felul său, nu totul trebuie să fie conform așteptărilor noastre.

În această perioadă de putem enerva mai repede decât de obicei. Trebuie să fim mai organizați în ceea ce privește planurile de relație și să comunicăm mai mult cu pertenerul de viață. Luna Plină aduce o mulțime de motive de ceartă și despărțirea este se poate produce foarte ușor în această perioadă.

Ce nu ai voie să faci de Luna Plină

De Luna Plină se spune că ne enervăm mai repede decât de obicei, suntem mai agitați și nu luăm decizii corecte. Nu interveni în subiecte importante, pentru că riști să ai de pierdut din cauza comportamentului tău ieșit din comun și greu de acceptat de ceilalți. Riști să te simți vinovat toată viața din cauza unei întâmplări de azi.

Astăzi nu este bine să ne certăm cu persoanele dragi. Dacă te cerți cu persoana iubită, riști să o pierzi pentru totdeauna. Dacă chiar este nevoie, azi este momentul pentru a pune capăt unei relații toxice, în care stai doar de nevoie.

Un mit asiatic spune că femeile au mai multe șanse să rămână însărcinată de Luna Plină și copilul va fi luminos și fericit toată viața. Tot azi, cine se logodește, va rezista până la finalul vieții.

Comments are closed.