Magazin

Luna Plină în Rac, evenimentul care ne schimbă complet viața. Ce ne așteaptă din 18 ianuarie

Luna ianuarie este plină de evenimente importante în plan astrologic. La data de 18 ianuarie are loc una dintre cele mai importante mișcări, respectiv Luna Plină în Rac. De acum se schimbă complet viețile unor nativi, care vor simți din plin influența acestui eveniment.

Zodia Berbec

Universul îți oferă șansa pentru un nou început, spre un viitor înfloritor. Profită cât de mult poți de pe urma acestui eveniment, pentru că doar tu știi ce trebuie să faci pentru a-ți fi bine și ce cale să urmezi.

Zodia Taur

Luna de la 18 ianuarie este una dintre cele mai generoase din acest an și este considerată o Lună norocoasă, mai ales pentru Tauri. Acești nativi vor avea parte de multe reușite în plan profesional și chiar poate avea loc o mărire de salariu sau o promovare.

Zodia Gemeni

Angajamentele din trecut sunt mai bine luminate acum. Ai uitat de responsabilitățile pe care ți le-ai asumat, dar este șansa ta să le reiei acum și să duci la bun sfârșit tot ce ai promis că vei face cândva.

Zodia Rac

Racii trebuie să ia o decizie în ceea ce privește relația în care se află. Luna Nouă în Rac va scoate la lumină nu decât greșelile și deficiențele din relațiile de cuplu, ci și plusurile persoanei iubite, pentru a te ajuta să faci cel mai bun și eficient pas.

Zodia Leu

Leii chiar au mari probleme în plan sentimental și asta nu este nimic nou. Nativii sunt predispuși să acționeze cu impulsivitate, însă, afectați fiind de luna plină. Nu acționează limpede și nici așa cum și-ar dori, dar nu se pot controla.

Zodia Fecioară

Pentru Fecioare se anunță o zi marcată de regrete pe partea de carieră. Veți primi vești proaste de la locul de muncă, ce vă vor stresa toată ziua și vă vor ține numai în stres.

Zodia Balanță

Luna Plină îi face pe nativii balanță să fie mai sensibili decât de obicei și să simtă nevoia de atenție și afecțiune din partea celor apropiați. Vor să îi aibă alături pe toți cei dragi, să le vorbească despre planurile și supărările lor.

Zodia Scorpion

Mulți nativi ar fi bine să își facă analizele medicale, dacă nu le-au făcut în acest an. După această zi ar trebui să facă o vizită la medic și să vadă ce afecțiuni au, pentru că nu s-au simțit deloc bine în ultima vreme.

Zodia Săgetător

Nativii ar putea avea parte fie de lucruri frumoase, dar și de probleme serioase, care să nu le dea liniște. Va urma o perioadă extrem de agitată, dar reușiți să duceți toate problemele către rezolvare.

Zodia Capricorn

Capricornii se frământă în legătură cu o situație în plan personal și nu reușesc decât să se complice. Nu au liniște, dar asta este și vina lor: nu își stăpânesc emoțiile și se stresează din orice.

Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt afectați de luna plină din 18 ianuarie din punct de vedere emoțional. Starea lor este extrem de afectată, nu au liniște deloc și nu se înțeleg nici cu cei din jurul lor.

Zodia Pești

Pentru Pești, această zi vine cu dorința de a oferi prea mult persoanei iubite. Aveți grijă și la acest aspect, pentru că cei de lângă voi pot profita de bunătatea voastră.

Comments are closed.