Magazin

Luna Plină în Scorpion afectează toate zodiile. Cine va avea de suferit după acest eveniment astral

Vom avea Lună Plină în zodia Scorpion pe 16 mai 2022, eveniment care ne va schimba complet viețile. Cu toții vom fi influențați de această mișcare, dar unii dintre noi vor resimți schimbările din toate punctele de vedere.

Zodia Berbec

Berbecii încep să fie mai îndrăzneți din 16 mai și învață să spună lucrurilor pe nume. Nu au curaj să vorbească despre dorințele lor, dar de acum prind curaj și nu se mai închid atât de mult în sufletul lor.

Vezi și: Horoscopul lunar iunie 2022. Unii nativi se bucură după mult timp de suferință

Zodia Taur

Pe tine, Taur, Luna Plină te-ar putea determina să-ţi ascunzi sentimentele. Vei fi mai tăcut decât de obicei, mai temător și nu îți găsești nicăieri locul. În sufletul tău este haos și cu greu te vei recupera după aceste traume interioare.

Citește și: Zodiile care se îmbogățesc în luna iunie. Nativii care încep vara în forță

Zodia Gemeni

Gemenii trec prin niște stări frumoase din punct de vedere sentimental. Se apropie mai mult de partenerul de viață, își întăresc mai mult relația amoroasă și totul capătă sens. Luna Plină are un efect benefic pentru tine.

Zodia Rac

Luna Plină îţi va aduce multă energie şi dorinţa de a realiza cât mai multe într-un timp cât mai scurt. Ai multe planuri și voință, așa că tot ce îți propui îți va ieși. Tot ce trebuie să faci este să speri!

Zodia Leu

Răbdarea îţi este întinsă la maximum de o situaţie care are legătură cu familia. Ai fost mereu iertător și ai lăsat orgoliul deoparte, dar de data aceasta vrei să se facă dreptate și să faci lumină în orice situație.

Zodia Fecioară

Fecioarele sunt mai stăpâne pe forțele lor decât niciodată. Au o ambiție nemărginită și simt că toată lumea este a lor. Luna Plină le-a transformat în persoane puternice, care nu acceptă niciun refuz.

Zodia Balanță

Luna Plină dă senzaţia că trebuie să îţi întăreşti poziţia actuală. Vrei mai mult de la tine, vrei să fii văzut altfel, să fii mai impunător. Mereu ți-ai dorit să ajungi sus și acum este șansa ta.

Zodia Scorpion

Luna Plină se află în semnul tău, iar acest lucru te-ar putea îndemna să te simţi extrem de încrezător. Riști să ajungi în multe situații controversate din cauza comportamentului tău superior, dar este bine să ai încredere în tine!

Zodia Săgetător

Va trebui să găseşti un echilibru între ceea ce vrei să dezvălui și lucrurile pe care trebuie să le păstrezi pentru tine. Viața ta privată așa trebuie să rămână, pentru că cei din jur profită dacă ești prea deschis.

Zodia Capricorn

Luna Plină îţi dă curajul să-i ceri unei persoane apropiate ceea ce îţi doreşti. Nu te mai ascunde după perdea, spune clar ce vrei să primești. Cu rușinea mori de foame și la tine chiar se aplică asta!

Zodia Vărsător

Te exprimi cu multă pasiune în chestiunile legate de munca şi profesia ta. Ai multă poftă de viață, simți nevoia să te afirmi și să demonstrezi tuturor că ești cel mai bun în domeniul tău!

Zodia Pești

Simţi nevoia să renunţi la un ţel mai vechi pentru a te fixa asupra altor activități. Ai ajuns la concluzia că ceea ce faci nu este pentru tine și trebuie să găsești altceva care să te reprezinte.

Comments are closed.