Media

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au îmbogățit! Cei doi soți au dat lovitura în afaceri

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai puternice cupluri din România. Cei doi au relație serioasă și sunt împreună deja de mult timp, reușind să clădească multe până acum. Una dintre cele mai mari reușite sunt fiica lor, dar și afacerea care, în ultima perioadă, a explodat.

Mădălin Ionescu și Cristina au cunoscut succesul în pandemie

Pandemia a fost o lecție pentru toată lumea, dar mai ales o încercare ce ne-a marcat pe deplin. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au cunoscut succesul chiar în această perioadă, când afacerea lor a evoluat extrem de mult și a ajuns la un nivel neașteptat, în timp ce ale altora au eșuat.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și, totodata, o echipă perfectă. În pandemie, afacerea lor a dat lovitura și le-a adus venituri considerabile. Este vorba despre proiectul Mega Life Vision, care are ca obiect de activitate producție cinematografică, video și programe de televiziune.

Vezi și: Cristina Șișcanu, probleme grave după un accident de motocicletă. Cu ce se confruntă soția lui Mădălin Ionescu: „Am o poveste din copilărie…”


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Cifra de afaceri declarată de Cristina Șișcanu pentru firma ei și a lui Mădălin Ionescu a crescut, față de anul anterior, cu peste 350% și a ajuns la peste 680.000 de lei, adică aproximativ 136.000 de euro. După ce au scăzut cheltuielile și au plătit un angajat, au tras linie si s-au ales cu un profit de peste 55.000 de euro.

Cristina muncește neincetat

De când nu a mai apărut la TV, mulți au criticat-o pe Cristina că nu face nimic. Se pare, însă, că muncește mult pentru afacerea familiei si, de multe ori, abia mai are timp de ea.

”Eu muncesc mai mult decât un angajat care lucrează de la 8 la 5. (…) Câştig suficient de mulţi bani şi o să-ţi spun sincer: din banii pe care îi câştig, fac din când în când câte o investiţie în accesorii de brand şi pun şi bani deoparte pentru şcoala Petrei„, a spus Cristina Şişcanu pentru Fanatik.

De altfel, celebra jurnalistă este invitată si la diferite emisiuni si este foarte activă în mediul online. Se consideră un influencer, Cu aproape 250 de mii de urmăritori și face diferite reclame, este implicată în proiecte profitabile.

Comments are closed.