Media

Maestrul Ion Dichiseanu rămâne în spital. Ce i-au descoperit medicii în corp

După trei luni de spitalizare, medicii au descoperit cauza înrăutățirii stării de sănătate a actorului Ion Dichiseanu. Din fericire pentru familie și pentru toți cei care îl îndrăgesc și așteaptă să se întoarcă acasă, Ioan Dichiseanu nu are boala nemiloasă de care a fost suspectat. Se pare că este vorba despre o bacterie care a făcut ravagii în organismul său.

Ion Dichiseanu este în proces de recuperare

Marele actor vorbește cu familia și sunt semne clare că se simte mult mai bine. Ion Dichiseanu este internat de trei luni la Spitalul Floreasca din Capitală. A îndurat mult chin din cauza unor probleme de sănătate care i-au agravat starea. S-a crezut inițial că este vorba despre o boală necruțătoare, dar din fericire s-a dovedit că nu este așa.

Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii. Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă, a declarat Ioana Dichiseanu pentru FANATIK.

Ion Dichiseanu a avut probleme mari din cauza unei bacterii care i-a făcut ravagii în organism. Medicii de la Floreasca au reușit să descopere cauza și au tratat-o. Maestrul Dichiseanu mai rămâne în spital pentru că urmează o perioadă de recuperare. Fiica sa, nepoțica și întreaga familie este nerăbdătoare să-l vadă și să-l strângă în brațe. Tuturor le este foarte dor de el.

Anastasia ne-a spus, zilele trecute, că vrea să se facă medic la Floreasca. Motivul? Mi-a spus că vrea să îl trateze pe Dichi – așa cum îi spune ea tatălui meu – și să aibă grijă de el. M-a făcut praf cu aceste cuvinte. Ei sunt foarte apropiați, sunt legați unul de celălalt, iar vorbele astea m-au impresionat, a spus Ioana Dichiseanu pentru FANATIK.

Marele actor este internat de trei luni la Spitalul Floreasca din Capitală. La momentul internării, starea lui de sănătatea era gravă, dar acum este mult mai bine, iar Ion Dichiseanu este așteptat să revină în sânul familiei.

Comments are closed.