Media

Majda a rămas cu sechele după eliminarea din Survivor! Semnul de care nu poate să scape

Majda a stat de vorbă cu fanii ei, după ce a fost eliminată din competiția Survivor România. Ea a spus că se confruntă cu niște probleme de sănătate care au apărut din cauza alimentației proaste, uneori absente, din timpul concursului. Mai mult decât atât, Faimoasa s-a ales cu un semn pe picior cu care, spune ea, va rămâne toată viața.

Cum se simte Majda după ce a fost eliminată din Survivor

Majda se confruntă cu probleme la stomac, și tocmai din această cauză are restricții din partea medicului, la anumite alimente. În primul rând nu are voie să consume ceapă, iar Faimoasa spune că tocmai de asta îi era poftă: de roșii cu brânză și cu ceapă.

Am văzut că m-ați întrebat ce am mâncat pentru prima dată. Îmi era poftă de când eram acolo de brânză cu ceapă și roșii. Din păcate, m-am îmbolnăvit la stomac și nu am voie ceapă, dar asta îmi doream. Am mâncat puțină brânză și mere, multe mere, a spus Majda pe Instagram.

Fosta Faimoasă a spus că, în timpul cât a fost la Survivor România, s-a ales cu un semn mare pe picior, cu care va rămâne toată viața. În ceea ce privește evoluția ei în concurs, Majda spune că, deși s-a accidentat de multe ori, nu s-a oprit niciodată, nu a renunțat, nu s-a plâns și a știut dintotdeauna că poate lupta.

Din nefericire pentru ea, visul la Survivor s-a încheiat după ce Jador a propus-o spre eliminare. El i-a cerut scuze Majdei, dar a motivat nominalizarea prin faptul că ea ar fi cea mai slabă din echipa Faimoșilor. Pentru că Majda nu a fost susținută de public, în ultima ediție de săptămâna trecută, a fost trimisă acasă.

Ea crede că și la următoarele consilii de eliminare tot fete vor fi propuse să plece din concurs, și asta pentru că băieții au strategii bine puse la punct, în timp ce fetele nu sunt unite.

Noi, fetele, nici nu am fost la fel de unite cum au fost băieții. Adică nu am știut să ne protejăm una pe alta, nici nu ne-am făcut o strategie, nici nu am facut parte dintr-o alianță.. S-ar putea, din păcate, să mai plece câte o fată, a declarat Majda la Teo Show.

Joi, 4 martie 2021, de la ora 20.00, Kanal D difuzează o nouă ediție de Survivor România, din sezonul al doilea.

Comments are closed.