Media

Mama lui Jador dezamăgită de ce face cântărețul: “Aș fi vrut, dar din păcate…”

Mama lui Jador dezaprobă drumul pe care și l-a ales în viață fiul ei. Simona Dumitrache este o femeie discretă, dar care a acceptat totuși să apară în emisiunea Chefi la cuțite, alături de Jador. Cei doi au gătit o supă pentru cei trei chefi. În cadrul interviului, mama cântărețului a spus sincer ce nemulțumiri are la adresa lui Jador.

Mama lui Jador nu ascultă muzica pe care o face fiul ei

Chiar dacă îi este aproape și îl susține necondiționat, mama lui Jador nu s-a ferit să spună că nu îi place și nu ascultă muzica pe care o face băiatul ei. Simona Dumitrache a declarat că și-ar fi dorit ca altul să fie drumul lui Jador în viață.

El a făcut Academia de Studii Economice, dar și un master în domeniu, iar femeia se aștepta să înceapă o carieră în această direcție. Din păcate, spune ea, Jador și-a urmat pasiunea pentru muzică.

Simona Dumitrache a declarat că este pocăită și că nu ascultă niciodată ce cântă fiul ei, dar cu toate astea îi respectă decizia și îl susține.

Mie nu-mi place ce face el, a terminat Academia de Studii Economice și masterul. Aș fi vrut să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică, de când era copil, și a ales alt drum. Dar e alegerea lui, e decizia lui și îl susțin în tot ceea ce face. Dar din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar apreciez ceea ce face, a declarat mama lui Jador.

Jador a spus că s-a chinuit două săptămâni să își convingă mamă să participe la Chefi la cuțite alături de el. Într-un final, femeia a acceptat și a venit în platoul emisiunii să gătească împreună cu Jador, borș a la Răcătău.

Am venit să-l ajut pe Ionuț să gătească borș de fasole și sper să ne iasă bine, a spus Simona Dumitrache.

Jador și mama lui au făcut echipă bună, cu un preparat tradițional, și au reușit să primească câte un cuțit de la fiecare jurat: chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

Comments are closed.