Media

Mama lui Mihai Mitoșeru, adevărul despre diagnostic. Acum s-a aflat

Mama lui Mihai Mitoșeru, Camelia Mitoșeru, în vârstă de 70 de ani, a fost preluată de o Ambulanță, luni, de ziua Sfinților Mihail și Gavriil. Cel care a alertat autoritățile a fost chiar fiul său, după ce mama s-a nu i-a mai raspuns la telefon. El a ajuns în acea seară la casa mamei sale, unde a găsit-o pe artistă într-o cameră, fără să vorbească.

Camelia Mitoșeru a fost tratată de cadrele medicale de la Spitalul Floreasca, iar în momentul de față starea ei de sănătate este una mult mai bună. Din fericire, Camelia Mitoșeru și-a revenit și are o stare medicală generală bună și chiar a început să vorbească. Va rămâne în continuare sub atenta supraveghere a doctorilor de la Floreasca și urmează să fie externată în cursul zilei de vineri, 12 noiembrie.

Mihai Mitoșeru, clipe de groază când și-a găsit mama inconștientă

Speriat, actorul a sunat imediat la 112, iar Camelia Mitoșeru a fost transportată la Spitalul Floreascaa, din București, unde a intrat imediat pe mâna medicilor de la Urgențe. A primit tratament specializat și primele informații primite de Mihai Miroșeru l-au făcut să se gândească la un accident vascular cerebral.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Mihai Mitoșeru a conformat pentru FANATIK că nu a fost vorba despre un AVC, cum crezuse initial, ci despre o criză compulsivă. Motivul ar fi faptul că actrița Camelia Mitoșeru nu a luat tratamentul care i-a fost prescris după operație suferită, la începutul anului.

“Nu a fost AVC! Mi-a zis doctorul că a ieșit foarte clar din interpretarea RMN-ului! A făcut o criză convulsivă din cauza faptului ca nu a mai luat Levetiracetam ultimele zile, pastile care se iau după operație 🙏”, a dezvăluit Mihai Mitoșeru, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Conform lui Mihai Mitoșeru vineri mama lui ar trebui să fie externată.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.