Media

Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit! Cine este bărbatul

Cazul Luizei Melencu nu a fost nici acum finalizat și nu se cunosc prea multe detalii despre adolescenta dispărută fără urmă. În familia sa, durerea este mai mare pe zi ce trece, dar se pare că lucrurile își păstrează ritmul normal și evoluează așa cum trebuie. Mama tinerei dispărute s-a căsătorit, la scurt timp după moartea soțului.

Cu cine s-a recăsătorit

Claudiu Melencu și soția acestuia, Monica Melencu, au trecut prin clipe de groază când le-a dispărut fiica. Părea că cei doi sunt uniți și suferă, încercând împreună să-și găsească fiica. Se pare că lucrurile nu au fost deloc așa și cei doi soți nu se mai înțelegeau deloc bine.

Certurile erau tot mai dese, motiv pentru care au ajuns la divorț. La doar câteva luni de la despărțire, Claudiu a plecat din această lume cu sufletul răvășit. Un lucru șocant avea să se întâmple la doar șase luni de la deces: Monica s-a recăsătorit.

Sătenii sunt uimiți că femeia și-a găsit pe altcineva, în toată această perioadă grea. În urmă cu două săptămâni, cei doi s-ar fi căsătorit legal. Localnicii spun că este un om bun, văduv, muncitor, cu trei fiice, și cu o situație bună. Cei doi s-au mutat deja împreună într-o localitate de lângă Caracal.

Problemele i-au dus moartea tatălui Luizei

Mama Luizei, Monica Georgeta Melencu, a depus o acțiune de divorț împotriva soțului ei, Claudiu, pe data de 25 noiembrie 2020, la Judecătoria Craiova, conform portalului instanțelor din România.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Se pare că stresul și problemele i-au fost de ajuns bărbatului. O săptămâna mai târziu, sora Luizei anunța îndurerată moartea tatălui ei. Se pare că dispariția fetei, neputința autorităților de a o găsi și neînțelegerile cu soția i-au pus capăt zilelor.

Prietenii bărbatului au spus că a murit cu gândul la fiica sa, pe care își dorea nespus de mult să o revadă și după care suferise de când a dispărut. El credea că Luiza Melencu fusese dusă peste hotare.

Anumiți săteni spuneau că, de curând, se aflase și că Luiza nu era fiica biologică a lui Claudiu. Părinții au negat aceste afirmații. Zvonul a apărut după ce părinţilor tinerei dispărute li s-au prelevat probe ADN și a reieșit că Luiza nu era fiica sa.

”Am aflat după 20 de ani că fetița mea nu e fetița mea. Eu nu am nici o îndoială. Pe acest copil l-am crescut eu. Soția mea a stat lângă mine, am văzut cum i-a crescut burtica. Eu pot să fac alte ADN-uri, să vedem ce iese” , spunea îndurerat tatăl Luizei Melencu.

Comments are closed.