Media

Mama Minodorei, la un pas de moarte! Artista a trăit clipe de groază: ”I s-au mai dat 24 de ore de trăit!”

Minodora este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Este o cântăreață talentată, iubită de o mulțime de oameni și are o familie minunată, ceea ce o face să fie o femeie împlinită. Se pare, însă, că viața o pune mereu la încercare, iar de data aceasta era pe punctul de a-și pierde mama. Cea care i-a dat viață a fost la un pas de moarte.

Mama Minodorei a făcut infarct la stomac

Minodora a trecut printr-o experiență marcantă de curând, după ce mama sa a ajuns la spital în stare gravă și nimeni nu îi mai dădea nicio șansă la viață. Timp de trei zile a avut dureri insuportabile, apoi i s-a strâmbat și față, după care familia a decis să o ducă la spital. Acolo, medicii au băgat-o direct în operație, dar nu au garantat că își va mai reveni.

Mama vedetei a avut o gravă problemă de sănătate, mai exact un infarct la stomac. După operație, anestezistul i-a mai garantat doar 24 de ore de viață, în timp ce restul medicilor ezitau să spună ceva concret. Era susținută de aparate și familia se ruga la o minune, pentru că nimeni nu putea accepta ideea că o va pierde.

„Există infarct la orice organ, e un cheag de sânge care se oprește undeva. După semipareză, cheagul s-a oprit la stomac. Mi s-a spus că am venit un pic târziu, domnul doctor a operat-o în jur de 6 ore. După ne-a spus că e susținută de aparate și doar dacă Dumnezeu dorește să revină printre noi o va face. Am fost la un pas să o pierdem, e mare minune că trăiește. Ni s-a spus că sunt șanse minime. Doar 24 de ore ne-a dat doamna anestezistă, după operație”, a mai spus Minodora.

Minodora a învățat o lecție prețioasă

Doar o minune a făcut ca femeia să se vindece și să treacă peste această cumpănă. În tot acest timp, artista a stat lipită de mama ei și s-a gândit la relația puternică pe care o are cu aceasta. Celebra manelistă nu își imaginează viața fără mama ei, căreia îi cere părerea în tot ce face și fără de care nu poate rezista.

Această întâmplare a fost, însă, și o lecție pentru Minodora. În această lună în care a stat numai cu mama ei, a învățat că cel mai important lucru este familia. Și-a promis că de acum nu va mai pune preț pe bani și avere, pe ce va lăsa în urma ei, ci se va concentra pe timpul petrecut cu cei dragi, pe adevăratele valori ale vieții.

„A fost cea mai urâtă perioadă din tot ce am trăit până acum. Văd viața altfel, nu o mai văd la fel de frumoasă, mi s-a cam dus elanul. Nu mai pun preț pe avere, pe bani, să las copilului nu știu ce. Vreau să mă bucur de băiat și de soț. Prețuiesc mai mult viața. O lună și jumătate nu am văzut oameni, treceau prin fața ochilor și nu sesizam. Aproape că nu mi-am văzut nici soțul și nici băiatul. Nu mai vedeam altceva. Am fost într-o stare de tristețe”, mai zicea Minodora în emisiunea TV.

Comments are closed.