Media

Mămici de pitici, cu lipici. Când începe emisiunea cu Gabriela Cristea, Deea Maxer și Simona Hapciuc

Din această toamnă, emisiunea Mămici de pitici, cu lipici, de la Antena Stars revine cu un nou sezon plin de surprize pentru telespectatori. De această dată, protagonistele reality show-ului sunt trei vedete care fac parte din domenii diferite de activitate. Este vorba despre Gabriela Cristea, Deea Maxer și Simona Hapciuc.

Trei mămici de pitici, cu lipici

Noul sezon al reality show-ului Mămici de pitici, cu lipici începe la Antena Stars din 4 septembrie și va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la orele 18.00. Cele trei vedete în casele cărora vor intra ochii curioși ai telespectatorilor sunt: Gabriela Cristea, Deea Maxer și Simona Hapciuc.

Gabriela Cristea nu are nevoie de nicio prezentare. Este om de televiziune cu o carieră grea în spate, o vedetă foarte iubită de către telespectatori. Gabriela are acasă două fetițe superbe pe care le crește împreună cu soțul ei, Tavi Clonda.

Vedeta a spus că este încântată să facă parte din acest proiect și că spera ca astfel, fetițele ei să se obișnuiască cu camerele de filmat, pentru că nu se știe niciodată, poate vor urma o carieră în lumina reflectoarelor.

 Eu asta îmi doresc, dar am să le respect propriile decizii. Sunt fericită să împart şi cu alte mămici din experienţa mea de viaţă şi ştiu că vom avea şi momente în care cei mici vor plânge, dar de cele mai multe ori ei zâmbesc, a spus Gabriela Cristea.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Deea Maxer spune despre ea că este mamă cu normă întreagă. Artista are doi copii, o fetiță de doi ani și un băiat în vârstă de 10 ani. Deea este pregătită să-i primească pe telespectatori în casa familiei Maxer unde, spune ea, nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Simona Hapciuc va arăta cum este viața de mamă singură

Simona Hapciuc a declarat că este foarte entuziasmată la participarea la această emisiune și că își dorește să încurajeze cât mai multe mămici singure să-și îmbrățișeze statutul și să realizeze cât de puternice sunt.

Este o experienţă unică să-ți pui viața pe tava în faţa unei țări întregi și încep acest proiect plină de voie bună și speranța că vor fi familii care se vor putea inspira din stilul meu de parenting, a spus Simona Hapciuc.

Deși mămicile lor sunt celebre, adevăratele vedete ale show-ului de televiziune Mămici de pitici, cu lipici vor fi copiii: Bella Victoria Margot, Iris Thea, Maysa, Andreas și Dimitrie.

Comments are closed.