Media

Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii. Aduci Universul mai aproape de tine

Mantrele sunt unele dintre cele mai puternice “rugăciuni” pe care le putem face către astre. Am pregătit șapte mantre, pentru fiecare zi a săptămânii, care te vor ajuta să treci mai ușor peste momentele grele și să ai curajul de a merge mai departe, indiferent de cât de greu este drumul.

Cele mai puternice mantre

Mantra zilei de luni ne amintește că ne așteaptă noi începuturi, că pornim pe noi drumuri care ne conduc către cele mai frumoase experiențe. Trebuie să începem săptămâna cu dreptul.

“Este o nouă lună. Este o nouă săptămână. Este o nouă zi. Este un nou început. Acesta este un nou capitol din multele capitole ale vieții mele. Și promit să fac tot posibilul să fie unul special.”

Vezi și: Zodiile care se îmbogățesc în 2023

Marți, mulțumește pentru tot ce ai, pentru fiecare nouă zi și pentru orice reușită. Oricât ai avea, spune că este tot ce îți dorești!

“Mă bucur de această zi cu tot sufletul meu. Trăiesc pentru momentul prezent, zâmbesc și sunt fericită. Am tot ce îmi doresc.”

Miercuri trebuie să fim optimiști, să ne implementăm în minte ideea că fericirea și toată pacea sunt chiar în sufletul nostru.

“Readuc liniștea și pacea în viața mea. Fericirea este în sufletul meu, așteaptă să fie găsită.”

Citește și: Horoscop general 2023. Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Mantrele fiecărei zile

Joi este bine să mulțumim Universului pentru tot ce avem. În această zi, bucură-te de lucrurile mărunte și fii fericit.

“Sunt recunoscătoare Universului pentru tot ce trăiesc. Viața mea este una incredibil de frumoasă.”

Ziua de vineri este un prilej bun să vorbești despre bucuria pe care o simți. Asigură-te că ești în locul în care trebuie să fii.

“Inima mea simte bucurie în fiecare moment. Sufletul meu simte liniște adevărată. Sunt acolo unde trebuie să fiu.”

Sâmbătă vorbește despre gândurile negre care te cuprind și cărora le dai voie să intre în viața ta doar pentru a face loc celor pozitive, care îți aduc numai beneficii.

“Accept gândurile negative, le permit să existe și apoi mă eliberez de ele pentru a aduce energia pozitivă în viața mea.”

Bucură-te de ziua de duminică cu tot sufletul.  E o zi specială, pe care Universul a pregătit-o chiar pentru tine.

“Ziua aceasta este una specială pentru mine. Este un cadou de la Univers și aleg să mă bucur de ea cu tot sufletul meu.”

 

Comments are closed.