Media

Mara Bănică, dezvăluiri neașteptate: „Mi-e frică să merg la mormântul lui Arsenie Boca”

La câteva zile după ce a anunțat că în urmă cu 15 ani a suferit un grav accident rutier, care a lăsat-o cu sechele, Mara Bănică a vorbit despre clipele dureroase prin care a trecut după această cumpănă din viața sa.

Jurnalista a dezvăluit cât de mult a fost ajutată de Dumnezeu după acest moment greu al existenței sale. După accident, Mara a vorbit din nou cu tatăl său. Chiar dacă este foarte credincioasă, aceasta nu se simte pregătită să ajungă la mormântul lui Arsenie Boca.

„Pentru mine a fost un semn că Dumnezeu m-a adus acolo în pragul sfârșitului vieții. E foarte mare păcat să nu vorbești cu părinții. Am interpretat-o că pe un semn faptul că tată era lângă mine la pat când m-am trezit din comă, deşi noi nu vorbeam şi am început să ne cerem iertare unul altuia.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

După ce am făcut prima oară drumul crucii am putut să merg pe tocuri, deși înainte nu mai puteam absolut deloc. După fiecare lucru bun sau rău din viață mea am simțit prezența lui Dumnezeu. Nu am putut să merg niciodată la Arsenie Boca. Îmi este frică să merg. Eu am simțit întotdeauna că nu trebuie să merg acolo.

Mie mi se pare că eu nu sunt destul de curată încât să mă duc acolo. Nu m-am simțit vrednică”, a spus Mara Bănică în exclusivitate în emisiunea “Xtra Night Show” prezentată de Dan Capatos.

În urmă cu 15 ani, medicii i-au dat 1% șanse de supraviețuire Marei, după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp. S-a întâmplat la numai 50 de metri de casa sa, la scurt timp după ce se întorsese din Irak. Mara a stat atunci în comă și luni de zile nu s-a putut ridica din pat.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.