Media

Marcela Fota, mesaje de la soțul ei. Cei doi au o legătură paranormală puternică

Marcela Fota trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce și-a pierdut soțul de doar 47 de ani. Evenimentul a fost unul neașteptat, care a șocat pe toată lumea și i-a lăsat artistei un mare gol în suflet. Singura ei alinare sunt visele, care îi permit să-l mai vadă pe partenerul său de viață așa cum era el înainte de a pleca din această lume.

Marcela Fota îl visează mereu pe soțul ei

Marcela Fota este una dintre cele mai celebre artiste din țara noastră. Frumoasa interpretă de muzică populară trăiește cu o mare povară pe suflet de când soțul ei a murit, la doar un an de la nunta lor. Acesta a suferit un infarct chiar în timp ce stătea la rând, într-o instituție publică. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, pentru că bărbatul nu se mai simțise rău.

Marcela Fota nu a reușit să treacă peste această tragedie și nici nu va putea vreodată să-l uite pe cel alături de care are și un copil. Cunoscuta interpretă trăiește acum doar cu amintirile frumoase pe care le are alături de soțul ei și cu prezența lui care îi apare tot mai mult în vis.

Artista a mărturisit că l-a visat de mai multe ori pe soțul ei și de fiecare dată, acesta era într-o ipostază bună și părea fericit. Cântăreața este convinsă de faptul că el este mândru de ea și fiul lor și știe că mesajele pe care i le transmite sunt numai dragoste și dor.

”L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți.

El mereu spunea înainte de această întâmplare că este pregătit să se întâlnească cu Dumnezeu și consider că lui îi este bine și atunci automat își dorește ca și nouă să ne fie bine. Un mesaj profund pe care l-am primit din partea lui a fost într-o noapte când l-am visat pe el efectiv și după am rămas eu cu David, amândoi de mână, într-o apă curată și am înțeles exact ce a vrut să spună”, a declarat Marcela Fota.

Marcela Fota și-a pierdut și un frate

Vestea că soțul ei s-a stins din viață a venit ca un trăsnet pentru Marcela Fota, dar se pare că această tragedie nu este singura care i-a marcat viața. Artista și-a pierdut un frate în urmă cu mai mulți ani, în timp ce ea se afla în America. Bărbatul a decis să își pună capăt zilelor și nimeni nu știe motivul pentru care a recurs la acest gest.

Pentru Marcela, cel mai dureros a fost că nu era în țară și că nu îl mai văzuse de mult timp pe fratele ei. Abia atunci a înțeles cât de greu este să fii plecat și câte momente pierzi din cauza străinătății.

Comments are closed.