Media

Marea problemă a lui Connect-R în Asia Express. Nu îi este deloc ușor

Connect-R face parte dintre vedetele care au acceptat provocarea de a participa la Asia Express. Artistul a pornit în aventura de pe Drumul Împăraților împreună cu Shift, bunul său prieten și coleg. Formează una dintre cele mai îndrăgite echipe din acest sezon și, deși au fost la un pas de eliminare, au avut noroc, s-au salvat și vor continua aventura. Puțini știu că în afară de greul competiției, de tensiune și de stres, de lipsa hranei, a odihnei și a cazării, Connect-R se confruntă și cu o problemă de sănătate care îi vace traiul în Asia Express și mai greu.

Ce problemă de sănătate are Connect-R

Artistul a plecat la Asia Express deși știa că este posibil să-i fie de două ori mai greu decât colegilor săi, din cauza problemelor de sănătate. Connect-R suferă de gastrită, o afecțiune care se acutizează în condiții de oboseală și stres. Ei bine, la Asia Express cam despre asta este vorba, și așa se face că artistul nu a mai putut ține boala sub control.

Gastrita așa acționează când ești foarte obosit, vomiți. Te eliberezi și te simți mai bine, iar asta nu mă face să mă opresc din cursă. Am trecut la acțiune după, a spus Connect-R.

Pe lângă gastrită, Connect-R are și spondiloză cervicală și a făcut o criză chiar în timpul competiției. Fără să stea prea mult pe gânduri, artistul a scos din rucsacul greu tot ce avea pregătit de acasă: haine, pătură, pernă, pijamale, le-a pus într-un colț și le-a abandonat. L-a consolat gândul că toate lucrurile lui vor fi găsite de către un om care are nevoie de ele.

Connect-R și Shift la un pas de eliminare din Asia Express

Connect-R și Shift s-au numărat printre cele trei echipe care au intrat în cursa pentru ultima șansă. A fost o cursă extrem de grea, contra-cronometru, în care au fost implicați și Cuza cu Emi, Zarug și Lorelai.

Ultima echipă care a ajuns la Irina a fost cea formată din Connect-R și Shift, ei fiind cei care aveau să afle dacă mai continuă competiția sau trebuie să plece acasă.

Din fericire pentru ei și pentru fanii lor, diamantul a fost verde și asta înseamnă că mai rămân în concurs. Atât Connect-R cât și Shift au spus că au înțeles și au învățat multe despre Asia Express în cursa pentru ultima șansă, acesta fiind motivul pentru care merg cu încredere mai departe în concurs.

Comments are closed.