Media

Margherita a ajuns pe mâna medicilor. Ce terapie face fiica Clejanilor

Margherita de la Clejani este unul dintre cele mai interesante personaje ale momentului. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță a fost implicată în mai multe scandaluri, dar de ceva timp s-a mai liniștit, însă pare că nu scapă de problemele cu legea. Mai mult, acum a ajuns și pe mâna medicului, unde face o terapie specială.

Margherita face terapie

Margherita s-a liniștit în ultima perioadă. După ce a provocat un accident în timp ce era sub influența substanțelor interzise, a continuat să intre în scandaluri cu jurnaliștii, poza în tot felul de ipostaze și reușea să atragă atenția în fel și chip, dar acum s-a mai calmat.

Totuși, a avu nevoie de ajutorul medicului pentru a fi mai activă, având în vedere că are multe pe cap, inclusiv o afacere cu haine de care trebuie să se ocupe. Astfel, a mers la o clinică să facă o terapie cu perfuzii cu tot felul de substanțe care să o revigoreze, să o facă să se simtă mai energică.

„Am ajuns pe aici să fac o terapie de revitalizare. Prin această perfuzie intră electroliții, amino-acizi, vitamine, substanțe atât de necesare corpului nostru pentru a ne simți revigorați și revitalizați. Mă simt foarte bine. Nu doare deloc și cred că fiecare dintre noi are nevoie de mai multă energie’, a explicat Margherita de la Clejani.

Ce operații estetice are Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor. Ea s-a schimbat complet în ultimii ani, de când a prins gustul operațiilor estetice. După prima intervenție, parcă nu s-a mai putut opri și a continuat să își facă mai multe modificări.

Inițial, Viorica și Ioniță de la Clejani nu au fost de acord, dar mai apoi și-au schimbat părerea și au susținut-o pe fiica lor financiar. Cu toții o știu acum pe fiica lăutarilor de la Clajni, dar puțini știu cum arăta ea înainte de numeroasele operații estetice pe care și le-a făcut.

Prima operație a fost cea de mărire a sânilor. Ar fi făcut mai multe intervenții pe parcurs, pentru că sânii ei au ajuns să aibă o dimensiune foarte mare. Mai mult, și-a injectat și acid în buze de mai multe ori, susținând că nu are alte îmbunătățiri. Totuși, apropiații săi spun că a modificat mai multe la nivelul feței, inclusiv nasul și pomeții, dar ea spune că sunt doar răutăți la adresa ei.

„Nu am o problemă cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva wow faptul că-ţi pui acid în buze” a spus Marga, la un moment dat.

Comments are closed.