Media

Margherita a luat bacalaureatul din a treia încercare. Fiica Clejanilor a adormit în timpul examenului

Margherita de la Clejani este un personaj foarte cunoscut în showbiz, care iese în evidență ori de câte ori este ocazia. Fiica lui Viorica și a lui Ioniță nu a fost un copil prea cuminte și a făcut multe greșeli la viața ei, care mai de care mai grave. O experiență amuzantă a fost când a adormit în timpul examenului de Bacalaureat.

Margherita a adormit la BAC

Margherita de la Clejani a fost mereu foarte mândră de ea și la fel și părinții ei, care i-au făcut toate poftele. Cu toate acestea, nu a fost deloc un copil-model și a făcut tot felul de prostii.

Cel mai greu a fost să ia Bacalaureatul. Ea a reușit să promoveze examenul abia din a trei încercare, în anul 2021, cu o medie  finală de 6,65. Margherita declara atunci că a scris foarte multe pagini și, în cazul în care va pica din nou, va face o grevă și se va răzbuna pe profesori, pentru că ea ar fi învățat mult.

“Am scris opt pagini şi am plecat ultima din clasă, pentru că m-am concentrat foarte mult. Îmi zbârnâie şi acum creierii în cap. Sper că a treia oară să-mi poarte noroc, că nici nu-l mai dau. Dacă şi acum pic, sunt mai pornită ca niciodată să mă răzbun pe toţi profesorii. Voi face o grevă în învăţământul românesc şi voi merge la toate televiziunile să fac scandal”, declara Margherita, la vremea respectivă.

Prima dată, participarea la examen a fost un adevărat eșec. Tânăra a adormit în timpul concursului, din cauză că era extrem de obosită, așa cum spunea ea, din cauza învățatului. A doua oară, însă, a picat cu numai două sutimi, obținând media 5,98, semn că nu a fost prea pregătită.

Margherita, trimisă în judecată

Fiica Clejanilor este deja un personaj cunoscut pentru problemele cu legea. După ce a fost prinsă drogată la volan, la fel ca fratele ei, Fulgy, artista a ajuns la judecată, unde a fost luată o decizie radicală. Se pare că niciun membru al familiei nu mai are liniște în ultima perioadă și problemele se țin lanț.

Nu era de ajuns că Fulgy se află sub arest și este într-o situație complicată din cauza consumului de droguri, că a mai venit și o veste rea în cazul Margheritei. Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a ajuns pe mâna judecătorilor, la mai bine de un an de la accidentul pe care l-a provocat. Procurorii au stabilit că a condus sub influența drogurilor și au trimis dosarul la Judecătoria Sectorului 4, unde vor fi luate măsuri dure.

Tânăra artistă este acuzată de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, iar pentru această faptă, pedeapsa este închisoarea de la unu la cinci ani sau amendă.

Comments are closed.