Media

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre ultimele clipe ale Corneliei Catanga

Maria Dragomiroiu a făcut noi dezvăluiri despre cum au decurs ultimele momente din viața Corneliei Catanga. Cântăreaţa de muzică populară a mărturisit că vorbise cu fina sa chiar cu câteva zile înainte de a se stinge și a zis că aceasta avea probleme din punct de vedere financiar.

„Aveam o legătură specială, eram naşa ei. Mi-a zis că nu se simte bine. Eu atâta ştiu”, a spus Maria Dragomiroiu la România TV.

Cornelia Catanga i-ar fi spus Mariei Dragomiroiu că nu se simţea bine

Maria Dragomiroiu a dezvăluit în direct că a rugat-o pe Cornelia Catanga să se ducă la spital, însă aceasta a refuzat.

Cântăreața de muzică populară a mai spus că a aflat de pe internet că artista a încetat din viaţă din cauza bolii COVID-19.

„M-am dus la soţul meu să îi zic, am crezut că este o farsă. Mi-a zis apoi Aurel Pădureanu că a murit”, a explicat aceasta.

Maria Dragomiroiu a explicat că Catanga trecea printr-o mare durere, pentru că „nimeni nu o mai băga în seamă”.

Regretata artistă nu reușea nici să achite chiria.

„Vreau să spun atât: această mare artistă a muzicii româneşti a plecat foarte supărată. Ea avea un organism foarte slab. Ea nu avea din ce trăi de un an, s-a rugat de nenumărate rânduri şi pe la televiziuni şi nimeni n-a băgat-o în seamă”, a mărturisit Dragomiroiu potrivit sursei citate.

Cornelia Catanga, care s-a stins la 63 de ani, a fost înmormântată sâmbătă, la cimitirul Ghencea.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.