Media

Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor. Doar șase concurenți luptă acum pentru marele premiu

Competiția Survivor 2022 devine tot mai dificilă. Lupta este strânsă și doar șase concurenți mai trag acum tare pentru premiul cel mare. Marian Drăgulescu a fost eliminat din cursă, după ce nu a primit suficiente voturi din partea celor de acasă. Care a fost reacția lui la primirea veștii.

Marian Drăgulescu pleacă din Republică

Marian Drăgulescu a fost eliminat din competiția Survivor 2022. Concursul s-a terminat pentru celebrul atlet, chiar aproape de marea finală. Spera că va avea mai multe șanse să lupte pentru premiul cel mare, dar se pare că cei de acasă au decis că este timpul să plece din Republică.

După eliminare, sportivul a reacționat imediat. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegilor săi, cărora le-a urat succes. Cât despre competiție, nu regretă nimic, ci consideră că de acum i s-au deschis multe uși și este mândru de parcursul lui.

“Am trecut prin toate și iată că am ajuns în ultima etapă a competiției. Îmi este foarte dor de casă, de cei dragi, mă gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă. Sunt recunoscător pentru cei care au fost alături de mine, s-au bucurat împreună cu mine”, a declarat Marian Drăgulescu după eliminare.

Marian Drăgulescu era ultimul din clasamentul Survivor, cu cei mai puțini fani. Primirea veștii a fost una dureroasă, la care atletul nu se aștepta, pentru că spera să reziste tot mai mult în concurs. El și-a luat la revedere de la toți colegii lui, și de la băieți, dar și de la fete.

Cine sunt cei șase concurenți rămași în competiție

Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze, Elena Chiriac, Ionuț Popa și Oana Ciocan sunt cei care au mai rămas în competiție. Nu mai este loc de unitate și prietenii, pentru că fiecare trage acum pentru el și se joacă la singur. Probele individuale sunt cele care decid soarta fiecăruia, ceea ce înseamnă că fiecare concurent trebuie să lupte.

Concurenții sunt foarte ambițioși și dau tot ce au mai bun. Probele individuale au fost un nou început pentru ei, iar de acum trebuie să înțeleagă că fiecare intrare pe teren este decisivă.

Alex Delea consideră că de acum va fi mai ușor, pentru că nu va mai fi presat de ceilalți. Tot ce face de acum va fi doar pentru el și simte că va ajunge departe, chiar visează la marele premiu.

„Simt că acum e momentul meu. Nu vreau să merg acasă. Nu mai există echipe, n-ai de cine să te iei că ai pierdut, n-ai pe cine să dai vina”, a declarat Alex Delea.

Comments are closed.