Magazin

Marian Godină o ia în râs pe doctorița Flavia Groșan: “a găsit leacul miraculos într-un apartament de bloc”

Marian Godină a reacționat în cazul medicului pneumolog Flavia Groșan care a declarat că a vindecat mii de pacienți infectați cu coronavirus. Polițistul a făcut o postare pe pagina lui de Facebook în care a ironizat-o pe doctoriță și a comentat referitor la cei care cred în schema ei de tratament.

Marian Godină a ironizat-o pe Flavia Groșan

Godină a folosit o serie de ironii mai mult sau mai puțin subtile pentru a-și exprima părerea cu privire la scandalul momentului în care este implicată doctorița Groșan. Pneumologul a declarat la Antena 3 că a vindecat pacienți infectați cu coronavirus, folosind o schemă proprie de tratament. În urma declarațiilor a fost reclamată de un coleg de breaslă la Colegiul Medicilor din Bihor.

Iată ce a spus Godină despre acest caz:

Ce tot vorbiți de cercetători străini de-și încing creierii prin laboratoare sofisticate pentru a descoperi un tratament eficient? Ăia vor bani mulți! Păi noi, românii, avem medicul nostru care, într-un apartament de bloc, datorită geniului, a găsit leacul miraculos!, a scris Marian Godină pe Facebook.

Fostul polițist de la Rutieră a făcut haz și de suma de bani pe care medicul penumolog din Arad o cere pentru schema terapeutică pe care o aplică pacienților, fiind vorba de aproximativ în jur de 100 de ron, după cum chiar medicul a precizat la un moment dat.

În timp ce străinii ne vând vaccinuri scumpe, această doamnă doctor a descoperit o schemă de tratament foarte eficientă, dar și ieftină. Înțelegeți acum de ce se încearcă să i se închidă gura?, a mai scris Godină.

Flavia Groșan va fi audiată mâine la Colegiul Medicilor din Bihor privind încălcarea normelor deontologice. Medicul a făcut valuri în spațiul public după ce a declarat la postul de televiziune Antena 3 că are o schemă proprie de tratament pentru pacienții infectați cu coronavirus și că a tratat multe astfel de cazuri, de la apariția virusului în România.

Comments are closed.