Media

Marian Mexicanu, drama prin care trece de 25 de ani. Ce nu știu fanii despre el

Marian Mexicanu și-a obișnuit fanii cu imaginea de artist vesel și mereu pus pe glume, dar puțini sunt cei care știu greutățile prin care a trecut în viață și mai ales, problemele de sănătate cu care se confruntă. Trecând de ce arată pe scenă, Marian Mexicanu are probleme încă din tinerețe, pe care le duce cu el de 25 de ani.

Drama lui Marian Mexicanu

Invitat la Showbiz Report, Marian Mexicanu a povestit că greul în viața lui a început odată cu moartea părinților lui. Și-a pierdut ambii părinți când era copil-adolescent, la distanță de câțiva ani. Lăutarul a fost marcat și de-a lungul carierei sale unde a fost pus în fața unor evenimente neprevăzute.

Mi-am pierdut mama la 17 ani. A fost o durere imensă pentru mine, mai ales că am fost un copil așa mai mămos. După a murit tatăl meu, la 10 ani. Ca și lăutar, e o meserie foarte grea. Am avut evenimente la care oamenii se omorau la propriu. Când vezi lucruri de genul ăsta nu poți decât să faci atacuri de panică, a declarat Marian Mexicanu.

Marian Mexicanu a declarat că face atacuri de panică de la 22 de ani și că se luptă cu depresia. Asta l-a făcut să refuze să iasă singur din casă. Are nevoie în permanență să fie însoțit și încearcă să găsească un echilibru între a sta singur în casă și a se întâlni cu prietenii.

De la 22 de ani am aceste simptome. Am căzut în depresie, la vreun an mi-am revenit, apoi după iar doi ani am căzut iar și nu mi-am mai revenit. De 25 de ani eu nu ies din casă fără o cârjă umană, un prieten, nu rămân în casă, nu ies afară cu prietenii. Eu doar dacă am treabă, sau cu Ana, sau cu un prieten de nădejde, a spus Marian Mexicanu.

Cântărețul a spus că o mare contribuție la sănătatea lui mintală o are fiica sa, Maria, care îl ajută prin simpla ei prezență.

Comments are closed.